B2B

B2B (Business-to-business) pri čemu djelujemo kao posrednici te pronalazimo partnere na Balkanu zainteresiranim poduzećima u Skandinaviji (Danska, Švedska, Norveška) s ciljem povećanja produktivnosti i profita obje strane.

Naše dosadašnje reference su iz područja tekstilne industrije, različitih industrija proizvodnje robe, ali i IT sektora, kao i stomatologije gdje je poslovna suradnja sklapana s ciljem smanjenja troškova inozemnog poduzeća, najčešće stomatoloških klinika i poliklinika, pri narudžbi implantata, aparatića, proteza i sl.

U samom procesu, u kojem djelujemo kao posrednici, prvenstveno postupamo prema uputi klijenta (tražitelja partnera) i tražimo poduzeće koje po svemu odgovara profilu koji je zadao klijent. Nakon što nađemo potencijalna zainteresirana poduzeća i obavimo inicijalni razgovor s njima, dogovaramo ili izradu uzorka ili sastanak između klijenta i zainteresiranog potencijalnog partnera.

Na tom sastanku pomažemo u dogovaranju i pregovorima, ali pružamo i pravno praćenje ugovornog dijela susreta ukoliko su obje strane suglasne za sklapanjem partnerstva/suradnje.

Postoji i mogućnost pisanja projekta za fondove pri svakoj od skandinavskih zemalja koji daju visoke iznose bespovratnih sredstava radi unapređenja produktivnosti, profita i suradnje skandinavskog poduzeća i njihovih partnera u inozemstvu.

Kontaktirajte nas