Potražite nas na online Careers in White sajmu!

04. ožujka 2021.

Ako ste zdravstveni djelatnik i u potrazi ste za novim poslovnim prilikama i životom van granica svoje države, ali ne znate odakle početi,  Careers in White je pravo mjesto za to.

Careers in White je jedan od najpoznatijih sajmova u Europi za spajanje zdravstvenih djelatnika i agencija koje surađuju s bolnicama i klinikama u traženim zemljama, gdje možete dobiti sve potrebne informacije i odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Od 2016. godine pa do danas, redovno sudjelujemo na sajmovima, ali ove godine, uslijed svima nama poznate situacije u kojoj se nalazimo, isti se održava online gdje također možete stupiti s nama u kontakt i saznati pobliže sve što vas interesira. Ako želite vidjeti kako je to izgledalo prijašnjih godina, možete baciti oko na našu galeriju.

careers in white incor doctors

Ove godine djelujemo samostalno te predstavljamo mogućnosti zaposlenja u 10 različitih zemalja Europe (Švedska, Norveška, Danska, Njemačka, Austrija, Švicarska, Belgija, Francuska, Velika Britanija i Irska), gdje prezentiramo cijeli proces regrutacije. Proces se sastoji od same prijave na natječaj, pomoći pri pisanju sve potrebne dokumentacije (CV-ja, motivacijskog pisma,…), pripreme oko Skype intervjua s potencijalnom bolnicom, organizacije posjeta istoj te upoznavanju mjestu boravka zajedno s vašom obitelji ukoliko se odlučite za Skandinaviju, i naravno samog učenja jezika. Detaljnije o samom procesu možete pročitati na ovoj poveznici.

Ako želite proširiti vaše vidike,  dobiti neka nova saznanja ili se okušati na novom radnom mjestu, slobodno zavirite u ponudu svih mogućnosti koje nudimo.

I ne zaboravite, u cijelom procesu radimo s vama, od početka do kraja, kao vaši mentori koji su vam dostupni i na raspolaganju kad god nešto zatrebate.

Kontaktirajte nas na:

Email: info@incor.hr
Facebook: @incordoo

Sljedeći članci

12. travnja 2021.
TEST – Naslov naslov

Početni tekst, treba izgledati sve kao i normalno što prije izgleda. Copy-paste: Ideja za unaprijeđenje tečaja švedskog jezika u okviru Zrinkine škole švedskog nastajala je zadnje tri godine gdje se […]

Saznaj više
02. travnja 2021.
Tečaj švedskog u novom ruhu

Ideja za unaprijeđenje tečaja švedskog jezika u okviru Zrinkine škole švedskog nastajala je zadnje tri godine gdje se vrijedno i naporno radilo na tome kako bi u siječnju 2021. godine […]

Saznaj više