Darujte si tečaj švedskog i naučite novi jezik

24. ožujka 2023.

language learn

U Zrinkinoj školi švedskog brojni polaznici uče švedski jezik po hibridnom modelu. Ovaj napredni model, koji omogućava savladavanje švedskog jezika od A1 do C1, kombinira video materijale, zadaće i vježbe govorenja putem online platforme iz udobnosti vašeg doma. Najveće prednosti tečaja švedskog jezika u Zrinkinoj školi su individualni pristup savjetovanju za dobivanje licence i pronalazak posla, vježbe koje pripremaju kandidate za intervju, pisanje CV-a i motivacijskog pisma te podrška i savjetovanje o tome kako se u početku snaći u Švedskoj. Dodatna prednost za polaznike je povezivanje s našim alumnijem i kreiranje mreže novih poznanstava temeljenih na zajedničkom iskustvu.

Prednosti poznavanja stranog jezika su brojne, a naše polaznike koji se spremaju na preseljenje tečaj priprema na realne situacije s kojima će se susresti u novoj državi. Osim praktičnih lekcija znanja, na tečaju švedskog jezika važno je povezivanje s drugim polaznicima kroz grupe u kojima se vježbaju praktični izgovori, pruža se međusobna podrška i motivacija za nastavak te se stvaraju prijateljske veze. Svim predavanjima i vježbama jednostavno pristupate sa vašeg računala, laptopa, tableta ili mobitela bez obzira gdje se nalazili. A uz to sve družimo se i na satima uživo gdje dodatno utvrđujemo naučene lekcije.

Zašto Švedska?

Švedska je ekonomski nadprosječno razvijena zemlja sa snažnim zdravstvenim i socijalnim sustavom. Ova izvozno orijentirana država ima tvornice u automobilskoj, inžinjerskoj, telekomunikacijskoj, čeličnoj i željeznoj industriji, u proizvodnji namještaja i opreme za kuću te brojnim drugim. Među najpoznatijim poduzećima koja zapošljavaju više od pola švedske populacije su Volvo, Ericsson, Skanska, Electrolux, IKEA, Hennes & Mauritz (poznati kao H&M), Spotify i drugi. A u istim tim liderima švedskog tržišta ogledava se i švedska kultura koja je pouzdana, funkcionalna i estetska, a jednostavna i kreirana za korisnika. Tečaj švedskog jezika osigurava vam priliku za turističku posjetu i uživanje u švedskoj kulturi, preseljenje radi posla ili pak rad za švedske poslodavce iz trenutnog doma, tzv. remote. A uz to, učenje stranog jezika održava mozak mladim i aktivnim.

“Ako se odlučite za preseljenje u Švedsku, INCOR je kuća br. 1 koja vam u tome može pomoći. Moje iskustvo s INCOR-om je fantastično.”

Poklonite si ovog proljeća tečaj švedskog jezika A razine u Zrinkinoj školi i dodajte novu vještinu u vaš CV, boostajte karijeru ili se samo pohvalite novim znanjem tijekom turističke posjete. Tečaj možete i pokloniti nekome u obliku bona što ga čini idealnim darom za švedske entuzijaste. Upišite tečaj s vašom omiljenom osobom i savladajte novi jezik zajedno.

Next articles

17. lipnja 2024.
Ishođenje licence za stomatologe u Švedskoj [Vodič]

Kako smo već pisali u prošlim objavama (ishođenje licence za inženjere radiologije, medicinsko-laboratorijske tehničare i medicinske sestre i tehničare), ishođenje licence za zdravstvene djelatnike u Švedskoj nikad nije bilo jednostavnije, […]

See more