Carieers in White sajam u Zagrebu

Carieers in White sajam u Zagrebu, Hrvatska: svibanj 2016. godine, listopad 2016. godine, ožujak 2017. godine, studeni 2017. godine, svibanj 2018. godine, listopad 2018. godine

Redovito sudjelujemo kao predstavnici naših partnera švedske firme Li-reco na sajmu poslova za zdravstvene djelatnike u Zagrebu još od 2016. godine.

Na tim sajmovima svim zainteresiranim prisutnim zdravstvenim djelatnicima prezentiramo mogućnosti zaposlenja u Švedskoj, Danskoj I Norveškoj te opisujemo cijeli proces. Sam proces u sebi sadržava sve od pomoći pri pripremi dokumentacije za natječaje, prijava na natječaje, mentoriranje i vođenje kroz cijeli proces intervjua i pregovora sve do potpisa ugovora o radu sa željenim poslodavcem.

Nakon toga organiziramo tečaj jezika za kandidata i njegovu obitelj, tražimo posao za supružnika, vrtiće i škole za djecu, tražimo željeni smještaj za kandidata i njegovu obitelj (kuća, stan), pripremamo dokumentaciju za ishođenje licence, organiziramo preseljenje svih stvari za kandidata i obitelj, isplaćujemo stipendiju za vrijeme učenja švedskog, norveškog ili danskog jezika i općenito pružamo svu pomoć i podršku kandidatu i njegovoj obitelji ne samo prije dolaska na novo radno mjesto već i nakon početka rada na novom radnom mjestu.

U Zagrebu na sajmovima poslova za zdravstvene djelatnike koji se odvijaju dva puta godišnje smo od 2016. godine do danas imali priliku popričati s otprilike 300-tinjak zainteresiranih kandidata.