Hibridno učenje – najinovativniji način za savladavanje stranog jezika

02. prosinca 2022.

nadzorna ploca polaznika

Hibridno učenje je najinovativniji način učenja nekog stranog jezika. Tom metodom kombiniraju se predavanja na platformi, vježbe, zadatci kojima polaznik pristupa sa svoga računala te predavanja uživo u malim grupicama do 4 polaznika gdje ste uvijek okruženi novim ljudima. Na tim satima se kontrolira usvojenost gradiva do trenutka zadnje lekcije.


Digitalna platforma za učenje

na nadzornoj ploci je rezerviraj termin uzivo

Zrinkina škola švedskog nudi najbolje rješenje za učenje jezika putem platforme Thinkific koristeći hibridni način učenja. Polaznici škole švedskog jezika imaju mogućnost pratiti sav sadržaj, preuzimati dokumente, slati domaću zadaću, postavljati pitanja i više.

Svaki polaznik škole, nakon registriracije, na platformi ima mogućnost ući u nadzornu ploču na kojoj ima mogućnost vidjeti sve dostupne tečajeve, odabrati tj. upisati željeni te pratiti napredak tijekom cijelog perioda učenja. Klikom na pojedinačni tečaj saznajte detaljnije informacije o svakom tečaju, prijavite se ili rezervirajte svoj termin za predavanje uživo.

lekcija pregled

Nakon što ste odabrali željeni tečaj, započinjemo s lekcijama. Predavanja su obogaćena video i audio lekcijama koje pratite u svom ritmu. Možete ih pogledati iznova kad god želite, primjerice kako biste se prisjetili nekog izraza ili izvježbali govor neke teže rečenice. Na kraju lekcije nalaze se vježbe koje ponavljaju i učvršćuju naučenu lekciju.


Praktična znanja i lekcije iz života

video predavanje sa sadrzajem


Svaka lekcija osmišljena je tako da polaznicima škole donosi i dodatno znanje o švedskoj kulturi pa se tako na tečaju razine A1 uče švedski gradovi, na A2/1 poznate znamenitosti, a na B1/1 blagdani, praznici i tradicije. Kod kandidata koji su savladali ove razine, znanje na B1/2 proširujemo najukusnijim tradicionalnim švedskim namirnicama, receptima i jelima, na B2/1 upoznajemo se sa klasicima švedske kinematografije, a na B2/2 spremni smo za praktičnija znanja iz svakodnevnog života pa ovdje učimo kako ishoditi personnummer (poput OIB-a), otvoriti bankovni račun ili se zdravstveno osigurati.

Lekcije su vrlo jednostavne za praćenje, a tijekom predavanja moguće je postavljati pitanja putem prozorčića za diskusiju. Vaš napredak kroz gradivo vidljiv je uz vaše upisane tečajeve, a kreirana je i Facebook grupa za polaznike u kojoj se objavljuju filmove, serije, glazba, novosti, informacije o životu u Švedskoj te ostale relevantne informacije.

 

Dodatne pogodnosti za polaznike Zrinkine škole švedskog

Polaznici škole imaju mogućnost odabira načina kupovine tečajeva. Osim pojedinačno, tečajevi se mogu naručiti i grupirani uz popust pa tako možete istovremeno kupiti npr. A1 i A2/1 stupanj jezika i ostvariti uštedu. Ova mogućnost olakšava i štedi novac polazicima koji žele naučiti jezik do određenog stupnja i koji unaprijed znaju koliko im je stupnjeva tečajeva potrebno za ostvarivanje cilja.

A dodatno, tečaj švedskog jezika možete i pokloniti dragoj osobi putem darovnog bona. 

Next articles