Informacije i konzultacije

Kod nas se možete informirati o svim mogućnostima za zaposlenje u nekoj od deset članica EU u kojima poslujemo. Poslujemo u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Belgiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Irskoj.

Koji su uvjeti za zaposlenje?
Koji nivo znanja jezika se traži?
Kakve su plaće?
Kakvi su uvjeti rada?
Kakav je školski sustav i briga za djecu?
Kako je organiziran mirovinski sustav?

Na sva ova pitanja i brojna druga možemo Vam ponuditi odgovore i pomoći Vam u donošenju ove važne životne odluke i izboru prave države za Vas i Vašu obitelj. U razgovoru s Vama i sukladno vašim preferencijama, možemo Vam pomoći odabrati državu koja najbolje odgovara željama i očekivanjima Vas i Vaše obitelji.

Dat ćemo Vam i detaljne informacije vezane za potrebne dokumente za prijavu za dobivanje licence u državi od Vašeg interesa. Također, kod nas možete napraviti i ovjereni prijevod sudskog tumača svih dokumenata potrebnih za ishođenje licence.

Naš pravnik protumačit će Vam i pomoći u rješavanju pravnih pitanja ugovora o specijalizaciji ili ugovora o radu koji imate s hrvatskom bolnicom, a isto tako pregledati ugovor o radu bolnice u kojoj planirate početi raditi u inozemstvu.

Svako pitanje koje imate je dobrodošlo!

Javite nam se bez ikakve obaveze -> tu smo za Vas!

Upit