Natječaji za liječnike u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj

21. travnja 2021.

Njemačka, Austrija i Švicarska uvijek su bogate mnoštvom raznovrsnih natječaja za specijaliste. Ovog puta odlučili smo podijeliti nekoliko natječaja koji su aktivni u sve tri navedene države te bi ujedno podsjetili da najviše uspjeha u zapošljavanju na njemačkom govornom području imaju specijalisti koji ne čekaju natječaje već nam direktno šalju individualne upite, budući da se proces zapošljavanja u ovim državama razlikuje u odnosu na preostale zemlje u kojima pružamo zapošljavanje zdravstvenih djelatnika.

Njemačka, Austrija i Švicarska u potrazi su za specijalistima iz područja:

– Radiologije
– Ginekologije
– Oftalmologije
– Kirurgije (opća, trauma, ali i ostala područja)
– Subspecijalizacija u internoj medicini*

*Za pozicije u subspecijalizacijama iz interne medicine potrebno je posjedovati diplomu iz interne medicine kao i diplomu o subspecijalizaciji

njemačka austrija švicarska liječnik natječaji germany switzerland austria doctors jobs

Proces zapošljavanja u njemačkom govornom području razlikuje se po tome što se od liječnika traži poznavanje jezika na visokoj B2 razini (u slučaju Austrije i C1), pri čemu je također potrebno započeti s procesom ishođenja licence kako bi ostvarili uspjeh prilikom prijave na natječaj. Budući da se mogućnosti razlikuju za svakog individualno, detalje i upute prolazimo u direktnom razgovoru s vama pri čemu također pružamo podršku u svakom koraku prijave.

Kako bi saznali sve detalje o prijavi i koje korake je potrebno poduzeti kako bi odselili u Njemačku, Austriju i Švicarsku i započeli s radom unutar vlastite specijalizacije, obratite nam se putem niže navedenog kontaktnog obrasca ili na info@incor.hr te ćemo rado porazgovarati o opcijama najboljim za vas.

Kontaktirajte nas: