Nove pozicije za 2 specijalista dječje i adolescentne psihijatrije

02. lipnja 2021.

Prvi natječaj u lipnju 2021. otvoren je za specijaliste dječje i adolescentne psihijatrije te nam dolazi iz Švedske, nastavljajući time trend prethodnih natječaja za specijaliste anesteziologije, onkologije i patologije koji su također otvoreni u Švedskoj.

Županijska klinika, koja se protječe kroz nekoliko lokacija u županiji na jugoistoku Švedske, zapošljava 2 specijalista dječje i adolescentne psihijatrije s iskustvom ambulantne i kontinuirane skrbi.

Specijalisti će se u klinici susresti s pacijentima koji trebaju opsežne i intenzivne tretmane za situacije kao što su duboka depresija, ozbiljni poremećaji prehrane, psihoza ili samoozljeđivanje. Pristup pacijentima koji se njeguje u klinici temeljen je na dokazanim znanstvenim istraživanjima te se odvija u uskoj suradnji s obiteljima pacijenata i drugim pružateljima skrbi poput škola i socijalnih službi.

Specijalisti mogu očekivati osnovnu mjesečnu plaću od 57.000 SEK nakon završetka probnog perioda s tim da nakon 12 mjeseci rada liječnici sudjeluju u godišnjim pregovorima o plaćama.

svedska sweden

Što sve mogu očekivati kad se prijavljujem na poziciju u Švedskoj?

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

Kontaktirajte nas: