Otvorene pozicije za nefrologe, anesteziologe i anesteziološke sestre

29. studenoga 2021.

Među brojnim otvorenim natječajima u Švedskoj ovog tjedna ističemo natječaje za specijaliste nefrologije, medicinske sestre na odjelu anesteziologije kao i za specijaliste anesteziologije.

Nefrolozi – otvoreno do 16. prosinca

U središnjoj Švedskoj otvorene su 2 pozicije za specijaliste nefrologije. Uz kompetencije u nefrologiji unutar EU, poželjno je da specijalist ima iskustvo u PD, HD i kućnoj HD, uključujući i njegu pacijenata nakon transplantacije bubrega, kao i opću nefrologiju. Odjel nefrologije provodi i bolničku i ambulantnu skrb pacijenata te uključuje dijalizu u dvije jedinice, kao i prijemne operacije. Ovisno o iskustvu liječnika postoji mogućnost zaposlenja na poziciji glavnog liječnika na odjelu. Odjel zapošljava 4 specijalista nefrologa, medicinske sestre, pomoćne sestre kao i ostalo pomoćno medicinsko osoblje.

Bolnica je za specijalista nefrologije pripremila plaću do 62.000 SEK mjesečno.

Medicinske sestre na odjelu anesteziologije – otvoreno do 14. prosinca

Južna Švedska otvorila je novi natječaj za medicinske sestre, ovog puta na odjelu anesteziologije. Uz prethodno radno iskustvo u EU, od medicinske sestre se očekuju kompetencije u edukaciji mlađih kolega, pozitivan timski duh i želja za učenjem švedskog jezika do C1 razine koja je potrebna za zapošljavanje.

Plaće medicinskih sestara u bolnici kreću se od 33.000 SEK do 45.000 SEK mjesečno.

Anesteziolozi – otvoreno do 10. prosinca

Bolnica u južnoj Švedskoj u potrazi je za specijalistom anesteziologije i intenzivne njege s nekoliko godina profesionalnog iskustva u EU (uključena specijalizacija) i sa svim nužnim kompetencijama za pružanjem pomoći.

Svakodnevni zadaci specijalista anesteziologije u bolnici najvećim dijelom obuhvaćaju rad na odjelu ortopedske kirurgije. Poslodavac daje prednost specijalistima koji imaju interes za regionalnu anesteziju. Za vrijeme dežurstava specijalisti trebaju biti spremni pripomoći i ostalim jedinicama u bolnici u slučaju potrebe. Bolnica je otvorena za razgovor o opsegu zadataka u hitnoj pomoći tijekom procesa intervjuiranja.

Učinkovitost i osobna održivost na radnom mjestu imaju veliku važnost u cijeloj klinici. Među glavnim smjernicama u bolničkom okruženju ubrajaju se pozitivan stav prema edukaciji kolega i poticanje timskog duha. Budući da se radi u manjim jedinicama, međusobno pomaganje je od izrazite važnosti.

Uz sve navedeno, poslodavac iščekuje motiviranog specijalista koji će se uklopiti u kooperativno okruženje te želi postati važan član tima na odjelu anesteziologije.

Opći uvjeti:
Ugovor na duž period uz 40 sati tjedno uz nekoliko dežurstava svaki mjesec.
Predviđena plaća za specijalista anesteziologije i intenzivne njege iznosi između 80.000 i 90.000 SEK mjesečno.

anesteziologija Švedska anesthesiology Sweden

Što možete očekivati kad se prijavljujete na natječaj u Švedskoj?

  • ugovor o radu na neodređeno u Švedskoj
  • pomoć u organizaciji CV-a, motivacijskog pisma te asistenciju kroz cjelokupni postupak prijave
  • kad prihvatite ponudu za posao, pomažemo kako bi najbrže i najlakše ishodili radnu licencu u Švedskoj
  • plaćen intenzivan online tečaj švedskog jezika do C1 razine
  • pomoć u pronalasku smještaja
  • prijevoz vaših osobnih stvari i namještaja na novu lokaciju
  • pomoć u pronalaženju zaposlenja za supružnika
  • organizacija u pronalasku vrtića i škola za najmlađe
  • i puno više … s tim da Vi nas ništa ne plaćate 🙂

Informacije o prijavi i o bolnici zatražite putem kontaktnog obrasca ili na info@incor.hr. Kako bi se uspješno prijavili na natječaj, svi dokumenti za prijavu moraju biti pripremljeni do navedenih datuma do kada su otvorene prijave.

Kontaktirajte nas: