Novi natječaji za liječnike specijaliste u Danskoj

12. siječnja 2021.

Kao država s jednim od najrazvijenijih zdravstvenih sustava u Europi, Danska je popularna destinacija za liječnike specijaliste koji su u potrazi za okruženjem koje cijeni rad te podupire one koji žele aktivno poraditi na profesionalnom usavršavanju. Budući da uz kvalitetan radni odnos Danski poslodavci kroz naše partnerstvo pružaju i vrhunske uvijete tijekom procesa odlaska, razumljivo je da mnogi specijalisti željno iščekuju novi val natječaja.

Među zaprimljenim natječajima u prvom mjesecu 2021. godine najtraženije specijalizacije u Danskoj su:

  • Psihijatrija
  • Ginekologija
  • Stomatologija
  • Radiologija
  • Hitna medicina

U samom procesu zapošljavanja kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea, kao i otići u plaćenu posjetu gradu i bolnici u trajanju od 2 do 4 dana kako bi lakše donijeli konačnu odluku. Nakon sklapanja ugovora s bolnicom, kandidati i njihove obitelji kreću na tečaj jezika u prosječnom trajanju od 5 mjeseci dok mi pronalazimo apartman, posao za supružnika, škole za djecu, dogovaramo datume selidbe privatnih stvari i svih ostalih stavki u procesu preseljenja u novu državu. Doživljaje naših kandidata koji su prošli kroz proces možete pročitati ovdje i ovdje.

pozicije za liječnike u Danskoj

Kako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama, a naravno i samim mjestom. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

Za dodatne informacije o mogućnostima pronalaska pozicije u Danskoj, ali i u ostatku Europe, stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja putem maila info@incor.hr ili putem kontaktnog obrasca.

Kontaktirajte nas: