Nove ponude za specijaliste u Danskoj

05. listopada 2020.

Partnerske bolnice i ambulante širom Danske u potrazi su za specijalistima različitih usmjerenja. U vrlo često prijateljskom i podupirućem radnom okruženju koje danski poslodavci pružaju, kvalitetni životni uvjeti također će dočekati i preostale članove obitelji koji bi se s vama zaputili na sjever Europe. Konkretna iskustva naših kandidata možete pročitati ovdje i ovdje, a ako imate neku od idućih specijalizacija, javite nam se te ćemo vas rado spojiti s potencijalnim budućim poslodavcem kako bi iz prve ruke saznali sve detalje o radnim uvjetima u Danskoj.

Najtraženije specijalizacije:

  • Specijalist ginekologije s IVF iskustvom
  • Specijalist ginekologije u bolničkom okruženju
  • Specijalist onkologije
  • Specijalist radiologije
  • Specijalist dentalne medicine

Čak i ako vaša specijalizacija nije na popisu, javite nam se pa ćemo Vam pružiti detaljnije informacije o mogućnostima koje se trenutno pružaju u ovoj skandinavskoj državi – uvijek je dobro dodatno se raspitati jer nikad ne znate kad će se pojaviti pozicija koja je idealna za vas.

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama. Nakon sklapanja ugovora s bolnicom, kandidati i njihove obitelji kreću na plaćeni tečaj jezika u prosječnom trajanju od 5 mjeseci, dok mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe.

U kontakt s nama ćete najbrže stupiti putem narednog obrasca ili putem maila info@incor.hr gdje stojimo na raspolaganju za sve moguće upite o odlasku liječnika i medicinskog osoblja u Dansku.

Kontaktirajte nas: