Natječaji za liječnike u Danskoj tijekom studenoga 2020.

10. studenoga 2020.

Kako je Danska jedna od država s kojima najčešće surađujemo te svake godine imamo sve više i više zadovoljnih kandidata, nastavljamo uspješan odnos te donosimo nove natječaje i pozicije za liječnike specijaliste. U studenom 2020. godine danske bolnice najviše traže:

  • Specijaliste radiologije s iskustvom u pregledima dojki
  • Specijaliste ginekologije (IVF)
  • Specijaliste stomatologije
  • Specijaliste radiologije
  • Specijalist ginekologije u bolničkom okruženju

Iskustva naših kandidata možete pročitati ovdje i ovdje, a ako Vas interesira odlazak u Dansku, neovisno imate li neku od navedenih specijalizacija ili ne, javite nam se pa ćemo porazgovarati o opcijama koje se nude jer se često dogodi da postoje natječaji u bolnicama koji se ne objavljuju, ali ih naši partneri imaju u ponudi.

Kako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama, a naravno i samim mjestom. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

U kontakt s nama ćete najbrže stupiti putem narednog obrasca ili putem maila info@incor.hr gdje stojimo na raspolaganju za sve moguće upite o odlasku liječnika i medicinskog osoblja u Dansku.

Kontaktirajte nas: