Natječaj u zapadnoj Švedskoj za specijaliste dječje i adolescentne psihijatrije

12. veljače 2021.

U zapadnoj švedskoj regiji Västra Götland otvoren je novi natječaj za specijaliste dječje i adolescentne psihijatrije.

Bolnica djeluje na nekoliko lokacija u regiji te skrbi za približno 56,000 djece i mladih. Skrb obuhvaća djecu i mlade do 18 godina koji imaju neuropsihijatrijske smetnje ili mentalne poteškoće ili loše zdravstveno stanje (anksioznost, depresiju, opsesivno-kompulzivno ponašanje i slično).

U aktivnosti bolnice ulaze ambulanta za dječju i adolescentnu psihijatriju, hitne službe s akutnim procjenama, dnevna skrb, dječja psihijatrijska dijagnoza i neuropsihijatrijske dijagnoze te suradnja s drugim bolničkim upravama u zapadnoj švedskoj regiji Västra Götaland po pitanju dječje psihijatrijske stacionarne skrbi.

Bolnica nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme i aktivno potiče sve kandidate koji su zainteresirani za daljnjim profesionalnim napretkom, a uz primaran klinički rad postoji mogućnost i istraživačkog rada do 20%. Predviđena plaća nakon završetka perioda prilagodbe iznosi od 60000 SEK do 70000 SEK te ovisno o iskustvu i motivaciji specijalista može iznositi i više.

Od specijalista se očekuje posjedovanje specijalističkog obrazovanja u EU, posjedovanje razvijenih komunikacijskih vještina te motivacija za prilagodbom novom zdravstvenom sustavu. Vozačka dozvola je također poželjna.

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju subvencionirani tečaj jezika za cijelu obitelj te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska.

Dodatne informacije o natječaju koji je otvoren do 23. veljače 2021. potražite putem kontaktnog obrasca ili direktno kod Ivana, čiji kontakt ivan@incor.hr stoji na raspolaganju za pitanja i prijavu na ovaj natječaj.

Kontaktirajte nas: