Natječaj za specijaliste dječje oftalmologije u južnoj Švedskoj

12. listopada 2021.

Bolnica u južnoj Švedskoj u potrazi je za specijalistom oftalmologije koji ima nekoliko godina radnog iskustva s djecom ili pak posjeduje subspecijalizaciju dječje oftalmologije. Potrebno je posjedovati kvalitetno teorijsko znanje iz dječje oftalmologije kao i motivaciju za daljnjim razvojem u samom području. Kirurško iskustvo nije nužno, ali je veliki plus prilikom prijave, dok se želja za istraživačkim usavršavanjem također cijeni.

Natječaj je otvoren do 22. listopada te je svu dokumentaciju potrebno pripremiti na vrijeme.

O mjestu rada:

Odjel oftalmologije ima dva prijema. U sklopu jednog prijema nalazi se operativna sala u kojoj se izvode operacije pod anestezijom. Na odjelu se redovito surađuje s klinikama poput pedijatrijske, radiološke i neurološke, kao i s ostalim odjelima na oftalmologiji. Dobrobit pacijenata uvijek je na prvom mjestu pri čemu je suradnja s ostalim timovima nužna kako bi se povećavao standard kvalitete.

sweden švedska medicine doctor jobs posao liječnik specijalist

O poslu i procesu prijave:

Redovna dnevna i večernja dežurstva (nema noćnih dežurstava), kao i rad vikendom. Prvih 6 mjeseci nakon dolaska traje period privikavanja na novi zdravstveni sustav tijekom kojeg se radi na usavršavanju jezika i na prilagodbi novom zdravstvenom sustavu. Tijekom ovog perioda kandidat ima osnovnu plaću od 51.500 SEK mjesečno uz smanjeni obujam radnih zaduženja, a nakon početnih 6 mjeseci dogovaraju se novi radni uvjeti te punopravna specijalistička plaća u sklopu zapošljavanja na neodređeno.

Svim našim kandidatima koji se odluče na informativnu prijavu pružamo podršku od prvog kontakta pa sve do vaše konačne prilagodbe u Švedskoj. Jedan dio naše pomoći obuhvaća asistenciju u procesu prijave pri čemu pomažemo sastaviti kvalitetan CV i dokumentaciju za prijavu, pripremu za Skype intervju i sva potencijalna pitanja. Također pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu poslodavca i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im poslodavac plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence). Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

 

Ako želite saznati više o mogućnostima zapošljavanja u oftalmologiji, ali i u drugim medicinskim granama u Europi, javite se na info@incor.hr ili putem kontaktnog obrasca kako bi vam pružili sve potrebne informacije na vrijeme.

Kontaktirajte nas: