Najnovije ponude u Danskoj za liječnike specijaliste

05. srpnja 2021.

Novi mjesec donosi nam i nove natječaje za liječnike specijaliste koje interesira zapošljavanje u Danskoj. Budući da ovdje prenosimo samo najtraženije specijalizacije, ažurne i detaljne informacije o preostalim natječajima u Danskoj, ali i ostalim državama, uvijek možete zatražiti putem kontaktnog obrasca na kraju ove objave, kao i upitom na info@incor.hr.

U srpnju 2021. godine, najtraženiji specijalisti u Danskoj su:

  • stomatolozi
  • radiolozi
  • psihijatri
  • patolozi
  • specijalisti hitne medicine
  • ginekolozi s iskustvom u IVF-u

Kad vas spojimo s potencijalnim poslodavcima s kojima prolazite detalje putem video poziva, kandidati koji imaju obostrani interes imaju plaćenu posjetu gradu i bolnici u trajanju od 2 do 4 dana prije donošenja konačne odluke. Iskustva naših kandidata koji su odselili u Dansku pročitajte ovdje i ovdje.

Denmark Danska

Kako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama, a naravno i samim mjestom. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

Za dodatne informacije o mogućnostima pronalaska pozicije u Danskoj, ali i u ostatku Europe, stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja putem mailova, ali i putem kontaktnog obrasca.

Kontaktirajte nas: