Najtraženiji specijalisti u Danskoj u rujnu 2021. godine

03. kolovoza 2021.

Najnoviji natječaji za liječnike specijaliste pristižu nam iz Danske za mjesec rujan.

Najatraktivnije specijalizacije danskim poslodavcima su:

  • urologija
  • stomatologija / doktori dentalne medicine
  • radiologija
  • psihijatrija
  • patologija
  • hitna medicina
  • ginekologija (s IVF iskustvom)

Podsjećamo, ovo je samo popis najtraženijih specijalizacija. Ako vaša specijalizacija nije među navedenima, a motivirani ste i želite se informirati o opcijama selidbe u Dansku, javite se putem niže navedenog obrasca kako bi porazgovarali o dostupnim opcijama i dogovorili daljnje korake koji vode prema selidbi.

Iskustva naših kandidata koji su odselili u Dansku pročitajte ovdje i ovdje.

Denmark DanskaKako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici u trajanju od 2 do 4 dana kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama i samim mjestom života. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

Za dodatne informacije o mogućnostima pronalaska pozicije u Danskoj, ali i u ostatku Europe, stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja putem mailova, ali i putem kontaktnog obrasca.

 

Kontaktirajte nas: