Prilike za 2 patologa u Švedskoj

31. svibnja 2021.

Uz već spomenute natječaje za anesteziologe i onkologe, Švedska nam donosi prilike i za 2 specijalista patologije u jednoj od najkvalitetnijih bolnica u cijeloj Skandinaviji.

Sveučilišna bolnica u potrazi je za dvoje specijalista s orijentacijom na gastrointestinalnu patologiju, a po mogućnosti i na ginekološku patologiju te patologiju dojke. Iskustvo međunarodnog rada te rada u drugim zdravstvenim sustavima prednost su kod zapošljavanja specijalista od kojih se traži barem 5 godina radnog iskustva nakon specijalizacije.

Bolnica provodi visokokvalitetna istraživanja povezana s kliničkim radom te redovito surađuje s međunarodnim laboratorijima, ali i laboratorijima u samoj Švedskoj.

Plaća ovisi isključivo o iskustvu i kvalifikacijama specijalista te je bolnica otvorena za pregovore po individualnom razgovoru sa specijalistom. Za najdetaljnije informacije potičemo zainteresirane patologe da se prijave na natječaj te će bolnica s odabranim kandidatima porazgovarati o pojedinačnoj situaciji.

švedska sweden

Što sve mogu očekivati kad se prijavljujem na poziciju u Švedskoj?

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

Kontaktirajte nas: