Projekti zapošljavanja u Francuskoj

03. prosinca 2020.

Kraj godine donosi nam nova 2 projekta koja provodimo u Francuskoj, a riječ je o zapošljavanju specijalista stomatologije i oftalmologije. Oba projekta omogućavaju kandidatima zaposlenje s minimalnom razinom poznavanja francuskog jezika na A2 ili B1 razini te također traže da kandidat posjeduje liječničku licencu u zemlji koja je članica EU što otvara vrata jednostavnijem procesu ishođenja licence u Francuskoj.

francuskoj

Pozicije za stomatologe koji govore francuski jezik odnose se na specijaliste koji su zainteresirani za preuzimanje stomatoloških ordinacija. Ideju i plan bi izradili u dogovoru s Vama tako da su pozicije dostupne širom Francuske pri čemu bi Vas detaljnije uputili u francusko tržište. Kako bi se vi fokusirali na najbitnije, u suradnji s partnerima i poslodavcima pružamo pomoć u procesu ishođenja licence, detaljne organizacije cijelog procesa preuzimanja stomatološke ordinacije i asistencije kod istog, organizacija posjete ordinaciji kao i potporu kroz čitav proces pribavljanja nužne osobne, administrativne i bankovne papirologije.

Specijaliste oftalmologije pak očekuju pozicije u francuskoj Provansi, jugoistočnoj regiji koja je poznata po predivnom krajoliku i bogatom poviješću te blizinom Azurne obale. Pozicije su u privatnom sektoru na području gradova Marseillea i Avignona te poslodavci osim vrhunskih i suvremenih radnih uvjeta nude i kompetitivnu plaću uz prosječno radno vrijeme od 35 sati tjedno.

 

Kako bi se dodatno informirali kontaktirajte nas na info@incor.hr ili putem niže navedenog obrasca te ćemo rado porazgovarati o ovim jedinstvenim opcijama u zemlji mode, vrhunskih vina i kvalitetnih sireva.

 

Kontaktirajte nas: