Otvorene pozicije za liječnike u Irskoj u veljači 2022.

07. veljače 2022.

Nove pozicije za liječnike specijaliste pristižu nam u Irskoj. Kako bi uspješno konkurirali na natječajima u Irskoj ili u UK-u, nužno je posjedovati liječničku licencu u državi za koju ste zainteresirani. Bilo da je riječ o aktivnoj licenci ili o licenci koja je u stanju mirovanja, bez odgovarajućeg dokumenta nije moguće započeti s radom ni u Irskoj ni u UK-u.

U veljači 2022. Irska ima otvorene pozicije za:

  • gastroenterologe
  • pulmologe
  • endokrinologe
  • otorinolaringologe
  • specijaliste interne medicine
  • radiologe
  • ginekologe
  • doktore medicine koji još nisu specijalisti (registrar i SHO pozicije)

U slučaju da ne posjedujete IMC ili GMC licencu, sastavili smo detaljne upute kako možete doći do radne licence ako ste liječnik sa završenim profesionalnim usavršavanjem unutar EU. Upute za UK možete pronaći ovdje, dok su upute za Irsku dostupne na ovoj poveznici.

posao Irska job Ireland

Irska i Ujedinjeno Kraljevstvo idealna su destinacija za sve koji žele postaviti odlične temelje za međunarodnu karijeru. Osim brojnih opcija profesionalnog usavršavanja, ove dvije države zahtijevaju dobru razinu poznavanja engleskog jezika što će vam otvoriti nove mogućnosti u nastavku karijere. Intenzivan tempo rada, koji je standardan za ove dvije države, sa sobom donosi mogućnost bržeg savladavanja znanja i vještina u samoj struci, ali naravno i specijalističke plaće koje su u samom vrhu europskog kontinenta.

Irska i Ujedinjeno Kraljevstvo također su jedine dvije države u Europi u kojima pružamo locum zaposlenje – odnosno privremene pozicije koje se dogovaraju ovisno o mogućnostima specijalista i potrebama bolnice. Na primjer, u slučaju povećane potražnje za operacijama tijekom određenih mjeseci, u dogovoru s bolnicama kirurg može uzeti nekoliko mjeseci neplaćenog dopusta u Hrvatskoj te za isti period steći međunarodno iskustvo i dodatno zaraditi.

Kako bi se dodatno informirali o mogućnostima preseljenja u Irsku ili u neku drugu europsku državu, kontaktirajte nas na info@incor.hr ili putem niže navedenog kontaktnog obrasca te ćemo porazgovarati o mogućnostima zapošljavanja.

Kontaktirajte nas: