Otvorene pozicije za specijaliste kardiologije i interne medicine u Švedskoj

15. lipnja 2020.

Klinika u švedskom Eksjöu, gradu u regiji Jönköping, u potrazi je za specijalistom koji je usavršen u područjima kardiologije i interne medicine. Od liječnika se traži minimalno 5 godina radnog iskustva u kardiologiji u zemlji članici EU/EEA, kao i odgovoran, marljiv i fleksibilan pristup svakodnevnim radnim zadacima. Kardiolozi na odjelu također u tromjesečnim intervalima imaju od 4 do 6 vikenda tijekom kojih moraju biti raspoloživi za dežurstva, za koja je potrebno znanje u internoj medicini. Zaposlenici imaju priliku razvijati se i raditi na postizanju ciljeva u brižnoj, prijateljskoj i profesionalnoj atmosferi te pacijentima pružaju mogućnost planirane, kao i hitne skrbi.

Prvih 6 mjeseci specijalist se prilagođava na švedski zdravstveni sistem, novu okolinu i rad na novom jeziku uz smanjeni obujam rada. Za vrijeme ovog perioda predviđena je plaća od 51500 SEK bruto, dok nakon tog perioda specijalist može očekivati bruto plaću koja prelazi 70000 SEK mjesečno.

Svaka ambulantna jedinica povezana je s ambulantnom skrbi svakog odjela što otvara kadrovske pogodnosti rada u integriranoj otvorenoj i zatvorenoj skrbi. Medicinska i gerijatrijska klinika usmjerena je na zajednički rad s pacijentima kako bi se pružila najbolja moguća skrb temeljena prethodno dokazanim sistematskim načinom rada, a isto se prakticira na svim organizacijskim razinama u specijalističkoj i primarnoj zdravstvenoj skrbi. Sigurnost i dobrobit pacijenata uvijek su na prvom mjestu te se od budućih zaposlenika očekuje sličan način razmišljanja. Klinika sveukupno ima 80 mjesta za njegu pacijenata, međutim broj raspoloživih mjesta ovisi o broju raspoloživog osoblja i liječnika.

Od nas možete očekivati podršku tijekom cijelog procesa Vašeg odlaska. Između ostaloga asistiramo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana po Vašim željama, organizacije selidbe i svega što Vam je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji dogovore uvjete i sklope ugovor sa švedskim poslodavcem imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj te Vam bolnica subvencionira sve naknade u procesu odlaska (troškovi avionskih karta, ishođenja licence za specijalista, relokacije osobnih stvari).

Dodatne informacije o natječaju zatražite putem kontaktnog obrasca ili kontaktom na neki od naših mailova, a mi ćemo se potruditi odgovoriti Vam u najbržem mogućem roku kako bi stigli organizirati sve potrebno za daljnje korake 🙂

Kontaktirajte nas: