Karijerne prilike za inženjere radiologije u Švedskoj

25. listopada 2022.

sweden gavleburg

Prilike za promjenu karijere i nove izazove otvorile su se u Švedskoj za inženjere radiologije. Novi natječaji otvoreni su u regiji Gävleborg gdje je potraga bolnica za radiolozima u punom jeku. Ova švedska regija na Baltičkom moru nudi pregršt mogućnosti za svakoga pa je stoga u njoj lako pronaći način za zabavu. Bez obzira preferirate li obiteljske izlete ili samostalno istraživanje, ova regija ostavit će vas u potrazi za još.

Stres uzrokovan svakodnevnim poslovnim situacijama inženjerima radiologije u Švedskoj, ali i ostalim građanima, nastoji se umanjiti dobrim zakonima i organiziranošću rada. Rezultat toga su radna mjesta koja ostavljaju dovoljno prostora za odmor i razne aktivnosti preferirane u slobodno vrijeme. Dobri prihodi dodatno će olakšati kućnom budžetu te otvoriti nove mogućnosti za karijerno napredovanje, ulaganje u budućnost ili druge neke prilike.

Fokus na profesionalni razvoj

Na radnom mjestu inženjera radiologije u Švedskoj radit ćete s pacijentima različite dobi, surađivati s kolegama različitih specijalnosti, sestrama i pomoćnim osobljem te tumačiti slike upućenih pacijenata. U švedskim bolnicama upoznat ćete se i s najnovijom tehnologijom, raditi u multidisciplinarnim timovima te sudjelovati u evaluaciji metoda i informacija. Osim toga, možete računati i na savršen omjer rada i slobodnog vremena.

online tecaj

 

!!! Nove poslovne prilike za liječnike specijaliste u Skandinaviji.
Prij
ave portfolija primamo već sada.
Saznajte više!

 

Asistiramo u procesu prijave

Uspješan proces prijave na natječaj započinje pripremom životopisa i motivacijskog pisma. Nakon prikupljana dokumentacije, vrši se prijava na natječaj i dogovara se inicijalni digitalni intervju putem Skypea te osobni posjet bolnici u trajanju od 2-4 dana. Ovo je prilika za postaviti više pitanja o budućem radnom mjestu i svakodnevnom životu inženjera radiologije jer je posjet neobvezujući. To znači da još uvijek niste dobili niti prihvatili ponudu te, ako niste zadovoljni s viđenim, u ovoj fazi procesa možete odustati. Nakon posjeta, i ako su obje strane zadovoljne, dogovaraju se uvjeti zaposlenja i potpisuje ugovor. 

Započinje plaćeni online tečaj švedskog jezika u trajanju 6-8 mjeseci. Tijekom ovog vremena primate stipendiju, a proces izrade licenci, pronalaska smještaja i seljenja obavljaju se za vas. Za partnera se ispituju mogućnosti za zaposlenje, a za djecu se organiziraju mjesta u ustanovama za obrazovanje – vrtići i škole. Nakon što se preselite, ovisno o natječaju, osigurano vam je i mentorstvo na radnom mjestu.

 

Ukupan proces od prijave do preseljenja i početka rada u prosjeku traje 10 mjeseci.

Razmišljate o promjeni karijere i novom izazovu? Zainteresirani ste za novi početak u Švedskoj? Prijavite se, jer proces je potpuno jednostavan, a naš tim je uz vas na svakom koraku. A ako želite saznati više informacija o proteklim iskustvima kandidata, kliknite ovdje i uvjerite se.

Potrebna vam je pomoć prilikom pripreme životopisa, imate pitanja ili nedoumica? Slobodno nas kontaktirajte i iskoristite naše dugogodišnje iskustvo kako biste zakoračili u nove prilike.

Za sva pitanja, pišite nam na mail info@incor.hr ili putem niže navedenog kontakt obrasca kako bismo porazgovarali o mogućnostima zapošljavanja.

Kontaktirajte nas: