Natječaj za medicinske sestre u Danskoj

15. studenoga 2021.

Novi natječaj za medicinske sestre otvoren je u Danskoj na odjelu intenzivne njege (ICU).

Glavni prioritet medicinske sestre i tehničara na klinici u Danskoj su dijagnosticiranje i liječenje pacijenata. Medicinsko osoblje redovito sudjeluje u raznim istraživačkim projektima pri čemu bolnica pruža svu potrebnu podršku kako bi napredovali kako u profesionalnom svijetu, tako i u osobnom.

Radno vrijeme je organizirano sukladno obiteljskom životu. Uz 37-satno radno vrijeme imat ćete dovoljno vremena za druženje sa svojom obitelji ili pak za daljnjim usavršavanjem vlastitih vještina.

Intenzivni odjel funkcionira kao jedinstvena jedinica i osposobljen je za 50 kreveta + 3 dječja mjesta s prosjekom od 4500 prijema i 30 000 ambulantnih posjeta godišnje. Odjel broji 34 kreveta nad kojima brinu 2 medicinske sestre uz nadzor liječnika. Odjel prima širok spektar pacijenata interne medicine i uključuje kardiologiju, pulmologiju, endokrinologiju, neurologiju, gerijatriju, nefrologiju s funkcijom dijalize, onkologiju te akutnu pedijatriju. Na redovitim sastancima sudjeluje medicinsko osoblje s različitim specijalizacijama što je odlična prilika za interdisciplinarno učenje.

Odjel trenutno broji 55 zaposlenika. Bolnica daje visok prioritet kandidatima koje interesira profesionalno osposobljavanje budući da se na odjelu cijene pružanje međusobne podrške i educiranje mladih kolega.

medical nurse medicinska sestra tehničar

Našu podršku imate od prvog kontakta, budući da pomažemo u sastavljanju profesionalnog CV-a, motivacijskog pisma, pripremamo vas za Skype intervju i zajedno radimo na svim koracima koji prethode vašem zapošljavanju u Skandinaviji.

Kako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici u trajanju od 2 do 4 dana kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama i samim mjestom života. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

Sve prijave su prije svega informativne prirode. Kako bi dobili dodatne informacije o ovoj ponudi javite nam se na info@incor.hr ili putem kontaktog obrasca pa ćemo porazgovarati o ovoj, ali i o drugim opcijama koje su dostupne za medicinske sestre i tehničare.

Kontaktirajte nas: