Natječaj za specijaliste onkologije

23. prosinca 2019.

Otvoren je natječaj za zapošljavanje specijalista onkologije i radijacijske onkologije u švedskom gradu Eskilstuni, čija bolnica Mälar predstavlja jednu od najvećih u regiji te trenutno zapošljava preko 3000 liječnika i osoblja. Bolnica je specijalizirana za prevenciju, liječenje i istraživanje o raku, te se sastoji od odjela za medicinsko liječenje, odjela za radijacijsku terapiju te odjela za bolničku skrb pacijenata. Bolnica ima dostatan broj medicinskih sestara i tehničara tako da i pod punim kapacitetom svi pacijenti imaju zadovoljavajuću razinu skrbi. Odjel za radijacijsku terapiju opremljen je s dva linearna akceleratora te je u planu dodatno proširenje i nabavka trećeg akceleratora, a bolnica također posjeduje i vlastiti CT simulator. Bolnica u Eskilstuni također usko surađuje s Nyköpinškom klinikom koja ima jedinicu za izvanbolničku skrb pacijenata.

Bolnica aktivno potiče sve zaposlenike na konstantan razvoj profesionalnih vještina te pruža mogućnost za široku primjenu i dodatno usavršavanje svih liječnika, a ujedno provodi i nekoliko kliničkih istraživanja na koja su svi specijalisti dobrodošli aktivno sudjelovati. Na klinici se njeguju međuljudski odnosi i grade se velika prijateljstva, upravo to je jedan od temelja uspješnosti same klinike zajedno s visokokvalitativnom njegom pacijenata, vrhunskom opremom i svim mogućnostima usavršavanja vlastite karijere koje su vam otvorene.

Sama lokacija grada pogodna je i za obitelji i pojedince koji su željni zelenila, parkova i prirode. S okolicom grad broji nešto više od 100.000 stanovnika, a okružen je prekrasnim jezerima sa svojom lokacijom u srednjem dijelu južne Švedske. Glavni grad Stockholm udaljen je nešto više od sat vremena od Eskilstune, gradovi su međusobno povezani i direktnom željeznicom tako da su velika zračna luka i ostale pogodnosti velikog mjesta uvijek i brzo na raspolaganju svim stanovnicima Eskilstune.

Specijalist koji počne raditi na ovoj klinici imat će priliku raditi s kolegama specijalistima i specijalizantima koji tek započinju svoju karijeru, tako da se zainteresiranost za vođenjem i obučavanjem mladih kolega također uzimaju u obzir prilikom prijave na natječaj. Ako ste se upravo Vi pronašli u ovom natječaju i želite iz prve ruke saznati detalje o uvjetima zaposlenja u bolnici, javite nam se putem maila ili prijavnog obrasca. Rado ćemo proslijediti CV predložak koji je potrebno ispuniti kako bi Vas bolnica pozvala na informativni video intervju koji će Vam pružiti sve dodatne informacije o budućoj poziciji i naravno i o samoj klinici i odjelima onkologije.

Kontaktirajte nas: