Natječaj za specijaliste psihijatrije u Göteborgu

28. travnja 2020.

Sahlgrenska bolnica u Göteborgu u potrazi je za dvoje specijalista psihijatrije. Riječ je o dvije različite pozicije od kojih se jedna odnosi na specijalista psihijatrije u ambulantnom prijemu te u timu za neuropsihijatrijske dijagnoze pri čemu se prednost daje specijalistima koji imaju iskustvo i interes u ovim dijagnozama.

Druga pozicija odnosi se na specijalista psihijatrije u bolnici Högsbo, prijemu za anoreksiju i bulimiju te se također cijene stečeno iskustvo i interes u daljnjem radu s ovom vrstom poremećaja.

Osnovna mjesečna plaća za specijalista bez iskustva iznosi 59500 SEK bruto, uz dodatnih 1000 SEK mjesečno po godini iskustva specijalista te dodatnih 2000 SEK za specijalista s PhD-om. Pozicije se odnose na rad uz puno radno vrijeme uz povremena dežurstva koja se također isplaćuju.

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju subvencionirani tečaj jezika za cijelu obitelj te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska.

Dodatne informacije o natječaju potražite od kolege Ivana, čiji kontakt ivan@incor.hr stoji na raspolaganju za pitanja i prijavu na ovaj natječaj 🙂

Kontaktirajte nas: