Nove pozicije u Danskoj za liječnike specijaliste

02. travnja 2021.

Radi svog sveobuhvatnog pristupa specijalistima koji dolaze iz EU, Danska je uvijek zanimljiva destinacija svim liječnicima koji karijeru žele nastaviti u inozemstvu. Uz plaćen tečaj danskog, dodatne mogućnosti podučavanja i napretka, specijalistima se također plaća i proces selidbe o čemu više detalja možete pročitati u drugom dijelu teksta, kao i zatražiti u kontaktu s nama.

Pozicije koje su u aktivnoj ponudi u Danskoj odnose se na specijaliste:

  • Stomatologije (kako za one koji traže zaposlenje, tako i za one koje interesira vođenje vlastite ambulante)
  • Radiologije
  • Psihijatrije
  • Hitne medicine
  • Ginekologije s iskustvom u IVF-u

Kad vas spojimo s potencijalnim poslodavcima s kojima prolazite detalje putem video poziva, kandidati koji imaju obostrani interes imaju plaćenu posjetu gradu i bolnici u trajanju od 2 do 4 dana prije donošenja konačne odluke. Iskustva naših kandidata koji su odselili u Dansku pročitajte ovdje i ovdje.

denmark specialists doctors danska liječnici specijalisti doktori zapošljavanje employment

Kako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama, a naravno i samim mjestom. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

Za dodatne informacije o mogućnostima pronalaska pozicije u Danskoj, ali i u ostatku Europe, stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja putem maila info@incor.hr ili putem kontaktnog obrasca.

Kontaktirajte nas: