Natječaji za specijaliste medicine u Danskoj tijekom svibnja 2021.

10. svibnja 2021.

Početkom ovog mjeseca zaprimili smo nove natječaje u Danskoj među kojima se situacija s najtraženijim specijalizacijama nije puno promijenila u odnosu na protekli travanj. Uz najtraženije specijalizacije također redovito dobivamo upite i u drugim granama medicine, tako da ćete najpreciznije informacije o natječajima u Danskoj, ali i u drugim državama, dobiti direktnim upitom na naše emailove i na niže navedeni kontaktni obrazac.

Najtraženije pozicije za liječnike u Danskoj tijekom svibnja 2021. odnose se na:

  • specijaliste stomatologije
  • specijaliste radiologije
  • specijaliste psihijatrije
  • specijaliste hitne medicine
  • specijaliste ginekologije koji imaju iskustvo u IVF-u

Kad vas spojimo s potencijalnim poslodavcima s kojima prolazite detalje putem video poziva, kandidati koji imaju obostrani interes imaju plaćenu posjetu gradu i bolnici u trajanju od 2 do 4 dana prije donošenja konačne odluke. Iskustva naših kandidata koji su odselili u Dansku pročitajte ovdje i ovdje.

doctor jobs Denmark

Kako izgleda proces prijave na natječaj u Danskoj?

Tijekom procesa kandidati imaju priliku kontaktirati s bolnicom putem Skypea te imaju plaćen posjet gradu i bolnici kako bi se i osobno upoznali s potencijalnim kolegama, a naravno i samim mjestom. Ako se nakon posjete odlučite prihvatiti ponudu bolnice, naravno pod uvjetom da se i Vaš profil njima dopada te su pripremili ponudu za Vas, specijalisti i njihove obitelji kreću na plaćeni online tečaj jezika u trajanju od 5 mjeseci. Mi taj isti period koristimo kako bi pronašli apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe te organizirali sve potrebno u procesu selidbe kako bi se po dolasku osjećali kao da u Danskoj živite već nekoliko mjeseci.

Za dodatne informacije o mogućnostima pronalaska pozicije u Danskoj, ali i u ostatku Europe, stojimo vam na raspolaganju za sva moguća pitanja putem maila info@incor.hr ili putem kontaktnog obrasca.

Kontaktirajte nas: