Natječaji za liječnike u Skandinaviji u listopadu 2022.

09. listopada 2022.

Skandinavske bolnice u potrazi su za zdravstvenim djelatnicima koji će upotpuniti njihove timove motiviranim kolegama. Tijekom ovog listopada otvoreni su natječaji za liječnike u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj za liječnike raznih specijalizacija. Skandinavske zemlje imaju 99% zadovoljstva privatnim i poslovnim životom prema ranijim anketama naših kandidata i nude najbolji početak karijere na novoj lokaciji.

Zivot u Skandinaviji

Proces od prijave na natječaj do konačnog zaposlenja vrlo je jednostavan, a tijekom tog vremena imate podršku našeg tima. Do trenutka dolaska na novo radno mjesto u prosjeku je potrebno 10 mjeseci tijekom kojih se uči jezik odabrane zemlje, rješava se sva potrebna dokumentacija za vas i vašu obitelj te se obavlja selidba u novi grad.

Život liječnika u Skandinaviji donosi dobar omjer radnih sati i plaće, a nudi i optimalan balans rada i života. Rad s najmodernijom opremom u vrhunski opremljenim bolnicama postat će vaša svakodnevnica, a uz to možete naučiti različite nove metode, zahvate i vještine u suradnji s vašim budućim kolegama. Nakon posla uživajte u prekrasnim krajolicima, živopisnim gradovima i izvrsnoj hrani koje donose Danska, Norveška i Švedska. 

 

Danske, švedske i norveške bolnice u potrazi za liječnicima različitih specijalizacija

Tijekom listopada 2022. otvoreni su novi natječaji za liječnike specijaliste iz područja: psihijatrije, ginekologije, kirurugije dojki, radiologije, kardiologije, obiteljske medicine, dječje i adolescentne psihijatrije, pulmologije, hematologije, stomatologije, hitne medicine, IVF-a, neurologije, ortopedske kirurgije, patologije i reumatologije, a koje možete pogledati niže u tablici.

Otvoreni natjecaji za lijecnike u Skandinaviji listopad 2022.

Ako ste pronašli svoju specijalizaciju u navedenim specijalizacijama ili ste pri kraju specijalizacije, javite nam se putem kontaktnog obrasca kako bismo porazgovarali o raspoloživim opcijama. Ukoliko vaša specijalizacija nije na popisu traženih liječnika, kontaktirajte nas, a mi ćemo provjeriti dostupne opcije za vašu specijalizaciju prema vašim kriterijima.

Proces prijave započinje tijekom listopada pa ažurirajte vaš CV i pripremite porfolio na vrijeme, a brigu o svemu ostalom prepustite nama. 


Kako teče proces prijave za posao u Skandinaviji?

Nakon što ste se prijavili za posao, bolnica će željeti održati prvi digitalni intervju s vama putem Skype-a ili preko nekog drugog komunikacijskog kanala na kojem će te se imati priliku međusobno upoznati. U slučaju da intervju prođe u redu imate priliku osobno posjetiti bolnicu i grad, a možete povesti i vašu obitelj. Ovaj posjet obično traje između 2 i 4 dana, a svrha je upoznavanje s budućim radnim mjestom i kolegama te gradom u kojem će se nalaziti vaš budući dom. Ovaj posjet je neobvezujući i ne znači dobivanje niti prihvaćanje zaposlenja.

Ukoliko postoji međusobno zadovoljstvo između vas i bolnice, potpisuje se ugovor o radu i nakon toga započinjete sa plaćenim online tečajem jezika zemlje u koju se selite u trajanju od 5 – 8 mjeseci. Za vrijeme perioda učenja jezika iz udobnosti vašeg doma osigurana vam je stipendija, a tijekom tog vremena tražimo za vas odgovarajući smještaj, ishodimo licence, pronalazimo adekvatne ponude posla za vašeg partnera te škole i vrtiće za djecu, i obavljamo cjelokupni proces selidbe. Nakon preseljenja, kada započnete s radom na novom radnom mjestu, imat ćete osiguranu asistenciju kolega s asimilacijom u novu radnu okolinu.

 

Nove poslovne prilike za medicinske sestre u Skandinaviji.
Prijave portfolija primamo već sada.
Saznajte više! 

 

Još uvijek ste neodlučni? Pogledajte selidbu s pozitivne strane!

Selidba u novu zemlju predstavlja izazov sama po sebi te donosi mnogo pitanja na koja treba odgovoriti i aktivnosti poduzeti prije nego se uopće dospije na željenu destinaciju. Za zdravstvene djelatnike koji žele živjeti u Skandinaviji ovaj proces u potpunosti je olakšan kroz uhodane aktivnosti naših djelatnika.

Učenja nepoznatog jezika prilikom selidbe u novu zemlju svakako je nov izazov, ali je i lakši uz pomoć kolega i izvrsnog sistema podrške. Navikavanje na potpuno nove procese u svakodnevnim aktivnostima i u novu kulturu može predstavljati prepreku, ali uz pomoć mentora lakše je probiti led u razgovoru. A ako niste sigurni kako pripremiti životopis ili imate nedoumice oko istog slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam rado pomoći u pripremi potrebne dokumentacije.

Dodatno, više informacija o procesu selidbe u skandinavske zemlje možete saznati od naših kandidata koji su uspješno preselili u Dansku, Norvešku i Švedsku. Za sva pitanja, pišite nam na mail info@incor.hr ili putem niže navedenog kontakt obrasca kako bismo porazgovarali o mogućnostima zapošljavanja.

Kontaktirajte nas: