Nefrolog za Centralnu bolnicu u Kristianstadu u Švedskoj

22. siječnja 2020.

Nefrolog za Centralnu bolnicu u Kristianstadu u Švedskoj

O poslu:
Na bolnici radimo opću nefrologiju i to u Kristianstadu i Hässleholmu. Isto znači da u bolnice dolaze pacijenti sa širokom lepezom različitih bolesti bubrega. Ne radimo operativni dio na bolnici već operativni dio obavlja Sveučilišna bolnica za cijelu regiju. Imamo odjel za dijalizu, kliniku za bubrege i odjel za opću skrb. Na odjelu za opću skrb nefroloških pacijenata liječimo pacijente s akutnim zatajenjem bubrega te vršimo follow-up svih pacijenata s kroničnim bolestima bubrega. Na dijalizi imamo pacijente za konvencionalnu dijalizu, samostalnu dijalizu ali i dijalizu kod kuće. Sam posao također uključuje i mentoriranje mlađih kolega i dežurstva.

Uvjeti:
Tražimo jednog kolegu specijalista nefrologije. Prednost je svakako ako novi kolega ima nekoliko godina specijalističkog iskustva. Prednost je i ako kolega ima dvojnu specijalizaciju interne medicine i nefrologije, ali to nije uvjet. Bolnici bi također bilo drago kada bi kandidat koji se prijavljuje za posao kod njih imao interes ili čak iskustvo u drugim menadžmentskim ulogama u smislu organizacije posla i ljudstva.

Informacije:
Radno vrijeme – puno radno vrijeme, 40h tjedno
Plaća – planirana osnovna plaća nakon perioda prilagođavanja švedskom zdravstvenom sustavu u trajanju od 6 mjeseci jest 80.000,00 sek/mjesečno.
Radni zadaci – po izboru

O bolnici:
Najjužnija švedska regija jest regija Skåne. U ovoj regiji ima puno bolnica, najveća bolnica je Sveučilišna bolnica Malmö-Lund. Centralna bolnica Kristianstad (CSK) je smještena na istoku regije i bolnica je koja ima i vlastiti hitni prijem te zapošljava oko 2.500,00 djelatnika.

Svi zainteresirani specijalisti nefrologije zainteresirani za ovu ponudu ili brojne druge koje trenutno imamo mogu nas kontaktirati putem našeg prijavnog obrazca ili direktno na mail: zrinka@incor.hr ili putem mobitela 099-555-33-22. Bit će nam drago dati vam dodatne informacije, 🙂

Kontaktirajte nas: