Nova godina, novi posao u Skandinaviji

13. prosinca 2022.

danska

Novogodišnje odluke su obećanja samom sebi da ćemo u godini koja slijedi biti bolja verzija osobe. Tim odlukama nastojimo popraviti segmente koji će nas dovesti do kvalitetnijeg, uspješnijeg i zdravijeg života. Obećavamo si da ćemo jesti manje nezdrave hrane, biti više u teretani ili povećati broj koraka. Odlučujemo upisati tečajeve jezika, otputovati na željenu destinaciju ili se popeti na udaljeni planinarski vrh. Želimo biti najbolji što možemo pa isto očekujemo i od našeg okruženja koje često staje na put ostvarenju naših odluka. 

Zašto onda ne odlučiti poboljšati privatni i poslovni život te darovati sebi novi početak u Skandinaviji?

Prijavite se tijekom prosinca na otvorene natječaje za posao za zdravstvene djelatnike u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj sa početkom u ljeto ili jesen 2023. Iskusite potpuno novi način rada u okolini koja mentorira i potiče rast svojih djelatnika, ulaže u obrazovanje te pruža balans na radnom mjestu. Bolnice traže specijaliste psihijatrije, stomatologije, neurologije, anesteziologije, kardiologije, onkologije i drugih specijalnosti koje možete provjerite u tablici. Nema veze ako vaša specijalnost nije navedena u tablici, kontaktirajte nas svakako i provjerite koje su sve prilike otvorene za vas.

 

Otvoreni natjecaji za lijecnike u Skandinaviji prosinac 2022.

 

Skandinavija – nova zemlja slobodnih

Skandinavija se posljednjih godina čvrsto drži na prvom mjestu kada je u pitanju balansiran život. Besplatne edukacije, udžbenici i materijali za djecu, briga za djelatnike na radnim mjestima te vrijeme za obitelj i privatne hobije svakodnevnica su za stanovnike ove regije. Sami stanovnici Danske, Švedske i Norveške ljubazni su i poštuju jedni druge, a čak i nadređeni rado žele čuti vaše mišljenje o liječenju, postupcima ili nekim drugim prijedlozima ukoliko ih imate. Raditi možete puno radno vrijeme ili kraće, ovisno o tome kako se dogovorite sa bolnicom, a potiču se i podržavaju edukacije i seminari zdravstvenog osoblja. Kako je živjeti u Švedskoj saznajte iz iskustava naših proteklih kandidata koji su sreću pronašli na dalekom sjeveru.

 

scandinavia december

Apsolutno jednostavna prijava i proces do preseljenja

Incor osigurava pomoć pri kompletnom procesu prijave na otvoreni natječaj. Pošaljite nam vaš životopis i portfolio i prepustite se našim sigurnim rukama. Tijekom ovog natječaja imat ćete priliku razgovarati sa potencijalnim poslodavcem putem inicijalnog digitalnog intervjua nakon kojeg slijedi posjet bolnici, ako ona isti osigurava. Posjet nije obvezujući pa u ovom trenutku niste prihvatili niti dobili ponudu za posao nego tek nakon što potpišete ponudu. Kad je ugovor potpisan, započinje uzbudljiv period učenja švedskog, norveškog ili danskog jezika iz udobnosti vaše fotelje kroz interaktivni online tečaj. Tijekom procesa učenja primate stipendiju, a vaša papirologija i ona vaše obitelji rješava se “u pozadini”. Traži se adekvatan smještaj, potencijalne poslovne prilike za partnera, školu ili vrtić za djecu, vaše stvari se transportiraju u novi stan, a na novom radnom mjestu čeka vas mentor koji će vam biti na raspolaganju kroz narednih 6 mjeseci.