Natječaj za specijaliste obiteljske / opće medicine u južnoj Švedskoj

29. travnja 2021.

Novi natječaj namijenjen specijalistima obiteljske medicine / opće medicine otvoren je u južnoj Švedskoj u gradiću koji se proteže uz obalu Baltičkog mora i Hanö arhipelaga.

Uvjeti zaposlenja

Uz samostalno kontroliranje radnih zadataka, specijalisti obiteljske / opće medicine imaju mogućnost nadzora mlađih kolega uz redovito održavanje sastanaka s kolegama kao i priliku sudjelovanja u raznim istraživanjima i razvojnom radu. U područje odgovornosti također pripadaju i zaštita i njega djece, primarna zaštita s naglaskom na holističkom pristupu pacijentu, prilagodba timskom radu i kvalitetno pružanje skrbi u suradnji sa specijalistima u obližnjoj bolnici.

Uz predviđenu osnovnu plaću između 78.000 SEK i 93.500 SEK i atraktivnu regiju koja pruža mogućnost mirnog života uz more i obližnje šumsko okružje, jedan od dodatnih benefita je i lokacija budući da se gradić nalazi na manje od 1:30h vožnje od trećeg najvećeg švedskog grada Malmöa i pripadajuće zračne luke. Drugim riječima, posjeta obitelji i prijateljima vam neće uzeti puno vremena!

Od kandidata se očekuje iskustvo u obiteljskoj / općoj medicini u državi članici EU, kao i pripadajuće specijalističko zvanje, prilagodba timskom radu i kvalitetne ljudske osobine.

obiteljska i opća medicina, family and general medicine

Što sve mogu očekivati kad se prijavljujem na poziciju u Švedskoj?

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

Dodatne informacije o natječaju koji je otvoren do 10. svibnja 2021. potražite putem kontaktnog obrasca, porukom na info@incor.hr ili direktno na naše email adrese.

Kontaktirajte nas: