Ponude za 6 specijalista Obiteljske/Opće medicine u blizini Göteborga

07. srpnja 2021.

Među brojnim novim natječajima iz Skandinavije, najčešći novi upiti stižu za specijaliste Obiteljske medicine. Ovog puta riječ je o pozicijama u Västra Götaland regiji, drugim riječima u okolici Göteborga, gdje su otvara čak 6 mjesta za specijaliste Obiteljske/Opće medicine koji će biti zaposleni na puno radno vrijeme.

U procesu zapošljavanja od kandidata se ne očekuje poznavanje jezika te poslodavac plaća troškove tečaja jezika i selidbe za cijelu obitelj. Kandidati koji dogovore sve uvjete s poslodavcima također imaju plaćene troškove i asistenciju u procesu selidbe i odlaska u Švedsku. Našu podršku imate od prvog kontakta, budući da pomažemo u sastavljanju profesionalnog CV-a, motivacijskog pisma, pripremamo vas za Skype intervju i zajedno radimo na svim koracima koji prethode vašem zapošljavanju u Skandinaviji.

Blizina drugog najvećeg grada u Švedskoj pruža mogućnost da uz sve benefite života i profesionalnog razvoja u Švedskoj također imate i blizinu zračne luke s direktnom linijom za Hrvatsku, kao i mnoštvo različitih aktivnosti za sve uzraste.

family general medicine doctor, obiteljska opća medicina

Što sve mogu očekivati kad se prijavljujem na poziciju u Švedskoj?

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu poslodavca i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im poslodavac plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

 

Sve prijave su prije svega informativne prirode. Kako bi dobili dodatne informacije o ovoj ponudi javite nam se na info@incor.hr ili putem kontaktog obrasca pa ćemo porazgovarati o ovoj, ali i o drugim opcijama.

Kontaktirajte nas: