Mogućnosti za 2 specijalista onkologije

24. svibnja 2021.

Među novim natječajima koje smo zaprimili za specijaliste u Švedskoj zaprimili smo nove mogućnosti za 2 specijalista onkologije koji su iskustvo stekli u EU. Oba radna mjesta pružena su u istoj vrhunskoj bolnici koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji u srcu Skandinavije.

Bolnica je konkretno u potrazi za znanstveno obrazovanim glavnim liječnikom u onkologiji s fokusom na rak prostate i interesom za istraživanje i razvoj, dok se druga mogućnost odnosi na specijalista onkologije s iskustvom u jednoj od domena: raka pluća, raka glave i vrata, raka jednjaka, tumora mozga, limfoma, raka štitnjače, neuroendokrinog raka, liječenja izotopa te dječje radioterapije.

Bolnica inače obavlja sve vrste liječenja tumora te redovito provodi znanstvena istraživanja u području onkologije.

Plaća ovisi isključivo o iskustvu i kvalifikacijama specijalista. Za najdetaljnije informacije potičemo zainteresirane onkologe da se prijave na natječaj te će bolnica s odabranim kandidatima porazgovarati o pojedinačnoj situaciji.

oncology jobs onkolozi švedska sweden

Što sve mogu očekivati kad se prijavljujem na poziciju u Švedskoj?

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

Kontaktirajte nas: