Natječaj za specijaliste ORL i audiologije

11. ožujka 2020.

Specijalist ste otorinolaringologije ili audiologije? Želite nastaviti karijeru u podupirućem okruženju koje Vam pruža mogućnost usavršavanja? Privlači vas prilika za istraživanjem ili se možda vidite na poziciji voditelja odjela? Klinika u Švedskoj regiji Sörmland pruža vrhunsku radnu atmosferu u kojoj potpora drugih kolega nikad ne manjka, svaki specijalist ima mogućnost dodatnog usavršavanja, a moderno opremljeni odjeli pružaju kvalitetnu mogućnost dijagnosticiranja i liječenja pacijenata.

U okviru klinike postoje odjeli za sluh,  nos i grlo u kojima se također obavljaju kirurške operacije, kao i logopedske i administrativne jedinice te kliničke inženjere. Recepcije su moderne i tehnički dobro opremljene video endoskopima i mogućnostima ultrazvuka. Klinika također obučava specijalizante da postanu ORL specijalisti te se dijeljenje znanja specijalista svakodnevno potiče.

Klinika surađuje s bolnicama u Katrineholmu, Nyköpingu i Eskilstuni s kojima pokriva cijelu županiju te pruža sve prednosti velikih i kvalitetnih bolnica srednje veličine.

Kao liječnik savjetnik ili liječnik specijalist, prvenstveno radite danju s ukupnom odgovornošću za ORL pacijente. Pored toga, imate i savjetodavnu ulogu za klinike i odjele koji se nalaze u bolnicama u županiji. Prilike za samostalnim oblikovanjem radnih zadataka su velike te se specijalistima nude mogućnosti za preuzimanjem uloge voditelja kliničkog odjela kao i za istraživačko usmjerenje u otorinolaringologiji i audiologiji. Plaća koju je bolnica pripremila za odabrane specijaliste je minimalno 60.000 švedskih kruna mjesečno u bruto iznosu za prvih 6 mjeseci rada, nakon čega slijedi dodatno povećanje plaće. Uz plaćene troškove selidbe, ishođenja medicinske licence i tečaja jezika, kandidati imaju punu podršku u cijelom procesu dolaska u Švedsku te vam INCOR pomaže u potrazi za idealnim apartmanom, školama i vrtićima za djecu, pronalaskom zaposlenja za supružnika i preostalih stavki u cijelom procesu.

Na odabir Vam se pružaju tri bolnice u regiji među kojima birate svoju bazu, odnosno bolnicu gdje ćete započinjati svoj radni dan. Fleksibilnost u oblikovanju vašeg posla, naknada za zdravstvenu zaštitu, odlična plaća i kolege samo su dio pogodnosti koje regija pruža, uz brojne druge aktivnosti koje su pogodne za cijelu obitelj i cjelogodišnje opuštanje i istraživanje predivne Švedske države i njihove kulture.

Prijavu možete izvršiti kontaktom na naše mailove, kao i prijavom putem kontaktnog obrasca.

Kontaktirajte nas: