Pozicije za patologe i specijaliste medicinske biokemije u Švedskoj

09. srpnja 2020.

Švedska regija Gävleborg u potrazi je za troje specijalista patologije koji imaju radno iskustvo ili edukaciju u EU, žele naučiti švedski i vesele se odlasku u ovu skandinavsku državu.

Neke od dužnosti koje očekuju specijaliste obuhvaćaju zamrzavanje rezova, obdukciju, dijagnostiku te usmjeravanje mlađih kolega, dok dežurstva obuhvaćaju vođenje brige o hitnim slučajevima u periodu od 8 do 17 sati, tako da nema nepogodnih radnih sati. Uz 4 specijalista trenutno na odjelu rade i 3 specijalizanata te osoblje koje uključuje biomedicinske analitičare, obdukcijske tehničare, medicinske sestre i tajnice te citodijagnostičari.

Plaću dogovarate s bolnicom tijekom serija susreta (Skype razgovor kao i posjeta bolnici i gradu) te ista ovisi o Vašem iskustvu i doprinosu, dok je osnovna bruto plaća koju je bolnica predvidjela specijalistu s minimalnim iskustvom 63,300 SEK mjesečno.

Uz pozicije za specijaliste patologije, Gävleborg regija također je u potrazi za specijalistom medicinske biokemije s medicinskom diplomom (engleski clinical chemistry) kojem se nudi pozicija u laboratoriju s ukupno 68 zaposlenika. Plaća također ovisi o dogovoru uz minimalnu predviđenu bruto plaću od 63,300 SEK za specijalista.

Naša uloga obuhvaća asistenciju tijekom cijelog procesa prijave i pregovaranja s poslodavcem, a jednom kad prihvatite poziciju koja Vama odgovara pomažemo u pronalasku posla za supružnika, edukacijskih ustanova za Vašu djecu, preseljenju u Švedsku te svega potrebnoga u Vašem odlasku. Troškovi relokacije, avionskih karata i tečaja švedskog pokriveni su za cijelu obitelj, tako da nemate troškova u procesu, a naravno ni nas ne plaćate ništa dodatno.

Za dodatne informacije obratite nam se putem emaila ili putem kontaktnog obrasca te ćemo Vam rado pružiti detaljniji opis ponude, bilo da se samo želite informirati ili da ste se odlučili prijaviti na natječaje.

Kontaktirajte nas: