Deset otvorenih mjesta za medicinske sestre u Švedskoj

11. veljače 2021.

Jedinstvena prilika dolazi nam iz jednog od najrazvijenijih gradova Skandinavije čija bolnica nudi posao za medicinske sestre u Švedskoj. Ovog puta proces regrutacije je nešto drugačiji te bolnica osobno preuzima organizaciju polaganja jezika, pronalaska smještaja i selidbe za 10 medicinskih djelatnika.

Medicinske sestre i tehničare očekuju pozicije na psihijatrijskim odjelima:
– Afektivnih poremećaja
– Ovisnosti
– Psihoze
– Gerijatrijske i intelektualno onesposobljene psihijatrije

Nakon prijave očekuje vas video intervju koji je prvi korak pri upoznavanju s bolnicom i potencijalnim budućim kolegama. Najkvalitetnije kandidate očekuje organizirana posjeta gradu i bolnici kako bi se i iz prve ruke upoznali s okolinom i obujmom svakodnevnog rada u bolnici. U slučaju dogovora o zaposlenju u Švedskoj, kandidati započinju proces učenja švedskog jezika pri čemu bolnica organizira sve što je potrebno. Kako je riječ o dugotrajnijem procesu, kandidati mogu očekivati početak rada najranije krajem 2021. godine pri čemu konkretan plan i organizaciju dogovarate izravno s poslodavcima. Za vrijeme učenja jezika, medicinske sestre i tehničare očekuje i mjesečna naknada te se od vas očekuju posvećenost i želja za učenjem švedskog jezika.

medicinske sestre posao u Švedskoj - nurses jobs in Sweden

Uz želju za radom na psihijatrijskom odjelu, od medicinskih sestara i tehničara se očekuju motiviranost za selidbom u Švedsku kao i za prilagodbu u novoj okolini pri čemu ćete imati i podršku bolnice u vidu organizacije društvenih događaja za sve koji žele upoznati Švedsku. Radi učenja i komunikacije potrebno prethodno poznavanje engleskog jezika, a radi administracije je potrebno da kandidati posjeduju licencu u zemlji članici EU. Po dolasku u Švedsku očekuje vas pojedinačan uvod u bolnicu, upoznavanje s kolegama te rad s mentorom od samog početka kako bi se kvalitetnije prilagodili novom zdravstvenom sustavu. Pozicije su namijenjene medicinskim sestrama i tehničarima za stalno, a za organizaciju prijave je potrebno pripremiti CV, motivacijsko pismo i diplomu, što ćemo vas sve dodatno uputiti.

Dodatne informacije zatražite na info@incor.hr ili putem kontaktnog obrasca te će vas Ivan i Zrinka uputiti i organizirati kako bi se prijavili na ovaj natječaj koji je otvoren do kraja veljače.

Kontaktirajte nas: