Prilike u 2020.

23. prosinca 2019.

Kako nam se 2019. polako bliži kraju želimo vam zahvaliti što se u sve većem broju javljate i dajete nam povjerenje prilikom potrage za novim radnim mjestom i smještajem u vašim budućim gradovima i državama! Uz brojne ponude za poslove koje redovito objavljujemo na našoj stranici i dijelimo putem Facebook i LinkedIn profila, veliki dio ponuda bio je fokusiran za individualne kandidate s kojima smo u direktnom kontaktu.

Čak 80% kandidata koji su ove godine ishodili licence uspješno je konkuriralo na natječajima koji su im se svidjeli i na koje smo s njima prošli cijeli proces od prijave na natječaj, prolaska kroz intervjue i na kraju i samo potpisivanje ugovora o radu. Bolnice u državama poput Irske, Njemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Austrije, Belgije, Francuske i Švicarske traže od kandidata posjedovanje licence kako bi uopće konkurirali za radno mjesto, dok Danska, Švedska i Norveška kandidatima koji imaju iskustvo u EU pružaju dodatne benefite i mogućnosti kada je riječ o liječnicima sa specijalizacijom i medicinskim sestrama, tako da se licence za ove skandinavske države ishode tek nakon pronalaska odgovarajućeg radnog mjesta i potpisivanja ugovora o radu.

U svakom slučaju, za koju god zemlju da se odlučite možete biti sigurni da ćete dobiti maksimalnu podršku našeg tima te ćemo vam vrlo rado proslijediti brošure i upute kako biste mogli što brže i lakše ishoditi licence na vrijeme 

Iako su nam blagdani vrlo blizu te je naš ured u Osijeku već odavno ukrašen, mi ne usporavamo te već planiramo novosti i oglase za natječaje u novoj 2020. godini. Ako želite saznati koje su najbolje prilike za vašu struku ili pak je li vaša specijalizacija među onima koje će se tražiti početkom godine, pošaljite nam poruku ili mail na info@incor.hr te ćemo vas rado uputiti u sve nove natječaje i mogućnosti. Uz iznimku neradnih blagdanskih dana 25. i 26. prosinca, ostatak mjeseca stojimo na raspolaganju za sva pitanja te ćemo ispričati kako vam mi možemo pomoći da 2020. konačno bude ta godina kada ćete sami sebi pružiti komfor u ugodnoj i toploj radnoj atmosferi u vašoj novoj bolnici.

Kontaktirajte nas: