Natječaj za specijaliste na psihijatrijskoj klinici u Švedskoj

17. veljače 2021.

Psihijatrijska klinika u zapadnoj Švedskoj u potrazi za specijalistima psihijatrije koje interesiraju pozicije na ambulantnom prijemu. Bolnica, koja djeluje na nekoliko mjesta u regiji, pruža specijalističku zdravstvenu zaštitu u tridesetak specijalnosti te se sastoji od stacionarne skrbi s 24-satnom hitnom službom i nekoliko psihijatrijskih ambulanti.

U opis radnog mjesta specijalista psihijatrije ulaze rad u psihijatrijskoj ambulanti za odrasle koji uključuje i redovna dežurstva te nadzor mlađih kolega i specijalizanata. Osnovna plaća koju je bolnica priredila za specijalista iznosi od 60.000 SEK do 70.000 SEK, međutim kod specijalista s više godina iskustva plaća se određuje sukladno dogovoru. Uvjet za prijavu na natječaj je posjedovanje specijalističkog zvanja psihijatra u zemlji članici EU.

Regija je vlakom povezana s najvećim švedskim gradovima te je okružena prirodnim jezerima.

psihijatri psihijatrija Švedska Sweden Psychiatrist

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

Dodatne informacije o natječaju koji je otvoren do 3. ožujka 2021. potražite putem kontaktnog obrasca, porukom na info@incor.hr ili direktno na naše email adrese.

Kontaktirajte nas: