Natječaj za 8 inženjera radiologije (radiografa) u središnjoj Švedskoj

22. prosinca 2021.

Švedska regija Värmland zapošljava 8 inženjera radiologije (radiografa) kojima je osiguran plaćen tečaj švedskog jezika do C1 razine. Osim tečaja jezika, poslodavac također plaća preostale nužne troškove u procesu selidbe i vašeg odlaska.

O poslodavcu i radnom mjestu:

Regija Värmland broji 290.000 stanovnika. Zdravstvena skrb u regiji usmjerena je na individualne potrebe pacijenata te se temelji na primjeni znanstveno dokazanih procesa. Regija zapošljava inženjere radiologije/radiografe u tri bolnice: u Arviki, Karlstadu i Torsbyju. Sve tri bolnice pružaju njegu pacijenata u širokom području medicine.

Uz tri navedene bolnice, regija također pruža zaposlenje inženjerima radiologije/radiografima u domovima zdravlja u Säffleu i Kristinehamnu. Pregledi i tretmani pacijenata u domovima zdravlja i bolnicama regije obavljaju se uz pomoć CT-a, rendgenskim snimanjem, ultrazvukom i magnetskom rezonancom. Osoblje se sastoji od radiologa i inženjera radiologije/radiografa, medicinskih sestara i pomoćnog medicinskog osoblja.

Uvjeti rada:

Plaće se određuju na individualnoj razini, ovisno o iskustvu i profilu inženjera radiologije/radiografa. Svi zaposlenici imaju najmanje 25 dana godišnjeg odmora koji je plaćen i ulazi u računicu od prvog radnog dana. Svi inženjeri radiologije/radiografi imaju priliku dodatnog profesionalnog razvoja. Poslodavac također nudi mogućnost fleksibilnog radnog vremena.

Idealan kandidat:
  • ima 2 godine radnog iskustva u EU
  • posjeduje iskustvo u njezi pacijenata (kao što su postavljanje PVK-a, primjena lijekova, itd.)
  • ima iskustvo u konvencionalnom RTG, DT, MRI i u intervencijama
  • spreman je raditi u 24-satnom okruženju u bolnicama
  • posjeduje komunikacijske vještine koje su nužne u profesionalnom medicinskom okruženju
  • u mogućnosti je dosegnuti razinu C1 i ishoditi švedsku radnu licencu

radiografi radiographers radiography radiografija

O procesu prijave:

Svim našim kandidatima koji se odluče na informativnu prijavu pružamo podršku od prvog kontakta pa sve do vaše konačne prilagodbe u Švedskoj. Jedan dio naše pomoći obuhvaća asistenciju u procesu prijave pri čemu pomažemo sastaviti kvalitetan CV i dokumentaciju za prijavu, pripremu za Skype intervju i sva potencijalna pitanja. Također pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu poslodavca i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj te im poslodavac plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence). Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

 

Ako želite saznati više o mogućnostima zapošljavanja u radiografiji, ali i u drugim medicinskim granama u Europi, javite se na info@incor.hr ili putem kontaktnog obrasca kako bi vam pružili sve potrebne informacije na vrijeme.

Kontaktirajte nas: