Radiolozi – nekoliko izvrsnih pozicija u Danskoj

14. siječnja 2020.

Otvoreno je nekoliko pozicija za specijaliste RADIOLOGIJE u nekoliko velikih danskih gradova, među kojima je i Viborg kojeg vam želimo predstaviti danas. Danska vam pruža puno toga, predivni okoliš, atraktivne uvjete rada, brojne mogućnosti za profesionalni napredak, bolju ravnotežu između posla i privatnog života i život i karijeru u jednoj od europskih najrazvijenijih država.

Specijalisti u Danskoj osim što rade dijagnoze i liječenje pacijenata imaju mogućnosti za puno više! Imat ćete mogućnost sudjelovati u osposobljavanju novih kolega na specijalističkom treningu, sudjelovati u raznim znanstvenim projektima, sudjelovati na brojnim konferencijama i edukacijama tijekom cijele godine po cijelom svijetu i dobit ćete svu moguću potporu da se razvijate dalje ne samo na profesionalnom već i na osobnom nivou.

Vaš posao će biti organiziran u obiteljsko-prijateljskom okružju što je jedna od prednosti poznate danske ravnoteže poslovnog i privatnog života. Naši radni tjedni traju 37 sati, a često i kraće, što omogućava da većinu vremena možete provoditi upravo u krugu vaše obitelji ili pak na daljnjem razvoju vlastitih vještina, želja i hobija.

Hitna dijagnostička snimanja su dostupna 24/7 na odjelu, lociranom u bolnici u danskom gradu Viborgu, gdje se također rade sve posebne i specifičnije pretrage i zahvati – MR, ultrazvuk, CT i radioskopija, s ili bez intervencije – dok se ostale elektivne preglede obavlja u Viborgu i Skive u uskoj suradnji s radiološkim centrom u bolnici Silkeborg.

Za ovo područje se radiologija dojke vrši u suradnji s mama-operativnom izvanbolničkom klinikom u Mamacentru Viborg.

Svi doktori na dijagnostičkom radiološkom odjelu zaposleni su u Viborgu ali određenim danima u Skive obavljaju poslove iz područja ultrazvuka i respiratornu dijagnostiku. Ostale pretrage Dijagnostičkog radiološkog centra Skive obavljaju se u Viborgu (RIS-PACS sistemi).

Odjel je u potpunosti digitaliziran i sistemi su u potpunosti integrirani. Odjel obavlja otprilike 163.000,00 radioloških pretraga i zahvata godišnje. Županijska bolnica Viborg ima također i hitni prijem za Viborg, Silkeborg i Skive koji obuhvaćaju oko 241.000,00 građana.

Odjel također radi na daljnjem moderniziranju, obavlja medicinske studije i znanstvene projekte. Također, odjel trenira inženjere radiologije i podižu njihove vještine na novi nivo.

Bolnička jedinica centralni Jutland uključuje Županijsku bolnicu Viborg, Silkeborg, Hammel i Skive i ima oko 4.000,00 zaposlenika i budžet od 2.3 bilijuna danskih kruna godišnje.

Županijska bolnica Viborg je primila od vlade i vijeća regije odobrenje za daljnju ekspanziju u iznosu od 1.15 bilijuna danskih kruna i već je počela s planovima proširenja za idućih pet godina. U poveznici s ovim i Radiološki centar će biti proširen i dodatno opreman.

Svi zainteresirani specijalisti radiologije zainteresirani za ovu ponudu ili brojne druge koje trenutno imamo u Danskoj mogu nas kontaktirati putem našeg prijavnog obrazca ili direktno na mail: zrinka@incor.hr ili putem mobitela 099-555-33-22. Bit će nam drago dati vam dodatne informacije, 🙂

Kontaktirajte nas: