Poslovne ponude za specijaliste anesteziologije u Irskoj

08. studenoga 2019.

Iz Irske nam dolaze ponude za nova radna mjesta za specijaliste anesteziologe.

Sveučilišna bolnica u potrazi je za 5 specijalista anesteziologije koji posjeduju IMC licencu i imaju radno iskustvo u EU. Bolnica preferira kandidate koji su stekli iskustvo u Irskoj, ali i kandidati koji su radili u ostalim dijelovima EU i imaju kvalitetan CV i radne vještine svakako su dobrodošli prijaviti se na ovaj natječaj.

Planirani početak radnog odnosa je tijekom 2020. godine, a plaća koju je bolnica priredila za izabrane specijaliste iznosi između 140,000 eura i 156,000 eura godišnje u bruto iznosu.

Zašto preseliti u Irsku?

  • Irci trenutno imaju najveće plaće u zdravstvenom sektoru u EU (jako su blizu dostizanja australijskih plaća u zdravstvenom sektoru koje su jedne od najboljih u svijetu)
  • vrhunske mogućnosti za cijelu obitelj u vidu profesionalnog razvoja ili privatnog razvoja
  • korištenje najsuvremenijih tehnologija u medicini
  • mogućnost usavršavanja vašeg engleskog kao i engleskog cijele vaše obitelji
  • radno iskustvo u Irskoj otvara vrata lakšem pronalasku zaposlenja u Australiji i SAD-u

Grad u kojemu su otvoreni ovi natječaji treće je najveće urbano područje u Irskoj, nalazi se u srednje-zapadnom dijelu države te je važno ekonomsko i prometno središte države. Sam grad broji nešto manje od 100,000 stanovnika i pruža brojne mogućnosti ne samo za tražene specijaliste nego i za njihove obitelji.

Ako Vam se ova ponuda čini kao zanimljiva opcija za nastavak profesionalne karijere i privatnog života, obratite nam se putem kontaktnog obrasca ili na naše e-mail kontakte za daljnje informacije 🙂

Kontaktirajte nas: