Radne ponude za stomatologe u Danskoj

12. rujna 2019.

Dragi naši stomatolozi, kao što Vam je vjerojatno poznato danski zdravstveni sustav glasi za jednog od ponajboljih u Europi. Današnji natječaj donosi priliku da se i Vi pridružite njihovom sustavu i nastavite svoj život u prelijepoj Danskoj.

Rad stomatologa u Danskoj orijentiran je prema timskoj suradnji te na većini radnih mjesta stomatolozi svakodnevno surađuju s asistentima i dentalnim higijeničarima. Uobičajeno radno vrijeme u Danskoj je 37 sati tjedno, a oralna higijena od izuzetne je važnosti za većinu Danaca koji često stomatološke ordinacije posjećuju kako bi preduhitrili eventualne nelagodnosti. Svaki pacijent plaća svoje vrijeme pregleda od 30, 40 minuta, tako da je i broj pacijenata koje stomatolozi primaju na pregled ograničen. Najviše doktora dentalne medicine zarađuje između 64000 danskih kruna i 90000 danskih kruna mjesečno, što je između 8500 eura i 12000 eura mjesečne plaće u bruto iznosu.

Uz vrhunske uvjete života možete biti sigurni da će Vaše dijete doći u odličan vrtić i vrhunsku školu, a sigurni smo da će život u Danskoj i Vama pružiti mnoštvo prilika za zabavu i opuštanje.

Ako se želite zaposliti u Danskoj, javite se na neki od naših kontakata te ćemo Vam rado prezentirati i konkretnije ponude 🙂

Kontaktirajte nas: