4 otvorene pozicije za medicinsko osoblje u Švedskoj

12. ožujka 2020.

U najvećem gradu švedske regije Östergötland, Norrköpingu, otvoren je natječaj za medicinske sestre među kojima se preferiraju kandidati koji su zainteresirani za daljnje usavršavanje u psihijatriji.

Preferiraju se kandidati koji već imaju iskustvo u rukovođenju sa psihijatrijskim bolesnicima ili ovisnicima, iako isto nije nužno ako postoji želja za učenjem. Prijateljski odnos i kvalitetni međuljudski odnosi koji pripomažu timskom radu i u odnosu prema pacijentima također se očekuju od kandidata, kao i odgovornost prema svakodnevnim zadacima i pružanju skrbi. Plaća koju je bolnica priredila za medicinske sestre ovisi o iskustvu i razini usmjerenja, dok je minimalna bruto plaća 25 800 SEK za sestru bez usmjerenja i s manje od jednom godinom radnog iskustva. Bolnica također plaća troškove selidbe, tečaja jezika i relokacije za izabrane medicinske djelatnike.

O klinici i odjelu:

Klinika za ovisnosti dio je sestrinske skrbi u istočnom dijelu regije Östergötland te pruža specijaliziranu njegu. Klinika ima i bolnički i izvanbolnički odjel te se od kandidatu pružaju mogućnosti rada na jednom, kao i na oba odjela. Odjel 28 je hitna pomoć koja pruža 6 mjesta za njegu. Odjel također surađuje s intenzivnom jedinicom koja ima 3 kreveta. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

Ovisni odjel procjenjuje, istražuje i liječi pacijente koji imaju složena stanja ovisnosti ili su u stanju ovisnosti. Klinika brine za ljude svih dobnih skupina te promovira zdravlje, odgovara potrebama stanovništva i mentalnog zdravlja i ujedno pruža dobro radno okruženje za vlastito osoblje.

Samu prijavu možete započeti kontaktom na naše mail adrese ili putem kontaktnog obrasca, a rado ćemo vas i informirati ako imate dodatna pitanja vezana za natječaj.

Kontaktirajte nas: