Najtraženije liječničke pozicije u Danskoj

04. kolovoza 2020.

Uz redovite upite koje šaljemo danskim poslodavcima kako bi pronašli idealno mjesto za vas, mjesečno također objavljujemo popis najtraženijih specijalizacija u Danskoj za koje postoji više opcija koje su interesantne i koje nude vrhunske uvjete zapošljavanja.

Među najtraženijim pozicijama u Danskoj trenutno se nalaze:

  • Specijalizacija iz ginekologije s IVF iskustvom
  • Specijalizacija radiologije
  • Specijalizacija dentalne medicine
  • Specijalizacija onkologije
  • Specijalizacija gastroenterologije
  • Specijalizacija patologije

Navedene specijalizacije nisu jedine koje se traže te nas svakako kontaktirajte ako vas interesiraju mogućnosti u vašem usmjerenju, bolnice nude puno mogućnosti te ćemo se i mi potruditi usmjeriti vas u najboljem smjeru 🙂

Bolnice kandidatima nude ugovore na neodređeno uz puno radno vrijeme, koje u Danskoj iznosi 37 radnih sati tjedno. Uz izvrsne radne uvjete i odličnu plaću koja vas očekuje u Danskoj, tijekom procesa odlaska također možete očekivati našu punu podršku i organizaciju u svemu što vam je potrebno. Tako, na primjer, pomažemo u organizaciji selidbe, tražimo apartman po vašim željama, posao za supružnika, odgojno-obrazovne ustanove za najmlađe članove obitelji te još puno toga. Kakvo je iskustvo naših kandidata koji su prošli kroz cijeli proces možete pročitati ovdje.

Poslodavci također podmiruju sve nužne troškove poput izrade licence, troškova selidbe privatnih stvari i namještaja, avionskih karata i ostalog što je potrebno, a također plaćaju i tečaj danskog jezika cijeloj obitelji tako da bi u novo okruženje došli tek kada ste upoznati s jezikom i možete se sporazumijevati na novom radnom mjestu. Tečaj jezika za specijaliste je poprilično intenzivan te traje minimalno 5 mjeseci tijekom kojih vam poslodavac plaća 1000 € kako bi se mogli maksimalno posvetiti učenju jezika.

Ako se vidite u Danskoj i željeli bi uživati u prelijepom skandinavskom okruženju, obratite nam se na info@incor.hr, putem kontaktnog obrasca ili na neki od naših mailova te će vam se ubrzo javiti Zrinka ili Ivan kako bi vas uputili u cijeli proces 🙂

Kontaktirajte nas: