Otvoreni natječaji za specijaliste u Švedskoj

24. veljače 2020.

Bolnice u Švedskoj u potrazi su za specijalistima različitih usmjerenja i različitih razina iskustva, tako da su za prijavu dobrodošli i iskusni liječnici kao i specijalizanti koji završavaju tijekom 2020.

Pozicije u ponudi:

  • Specijalist hitne medicine
  • Specijalist obiteljske medicine
  • Specijalist patologije s područjem interesa u citologiji
  • Specijalist adolescentne psihijatrije
  • Specijalist dječje i adolescentne psihijatrije

Što možete očekivati od Švedske i od samog natječaja?

Ponajprije, bitno je naglasiti da je svaka prijava na natječaj informativnog oblika, odnosno sama prijava ne znači da ćete i dobiti posao. Kandidati također imaju mogućnost posjetiti bolnicu i grad u periodu od 3 do 4 dana tijekom kojih upoznaju potencijalne buduće kolege, grad i okolinu. Jednom kad se odlučite da je to prava ponuda za Vas i Vašu obitelj, počinje period učenja jezika tijekom kojeg Vas bolnica stipendira i tijekom kojeg mi pronalazimo apartman po vašim željama, organiziramo selidbu privatnih stvari i namještaja, pronalazimo vrtiće i škole, posao za supružnika i sve ostalo što je potrebno u procesu, a pomoć smo Vam i tijekom procesa ishođenja licence koju bolnica također plaća za specijalista.

Rad u Švedskim bolnicama generalno je više orijentiran na prijateljski odnos i na poticanje liječnika na profesionalni napredak nego što je to u Hrvatskoj. Za dodatne informacije o pojedinačnim natječajima obratite nam se putem kontaktnog obrasca ili putem naših e-mail adresa, a mi ćemo se potruditi odgovoriti u najbržem mogućem roku i proslijediti sve potrebne informacije.

Kontaktirajte nas: