Nove ponude za liječnike specijaliste u Švedskoj

04. siječnja 2021.

Nova godina donosi nam i nove natječaje za liječnike specijaliste u Švedskoj. U 1. mjesecu izdvajamo 6 najtraženijih specijalizacija među kojima su poslodavci pripremili vrhunske uvjete za:

  • 4 specijalista ginekologije
  • 1 specijalista radiologije s iskustvom u mamografiji
  • 3 specijalista psihijatrije za odjel ovisnosti i afektivnih bolesti
  • 1 specijalista patologije
  • 5 specijalista pulmologije
  • 1 kliničkog kemičara

Kako bi dobili dojam što sve možete očekivati u procesu odlaska u Švedsku, na ovoj poveznici pročitajte osvrte kandidatkinja koje su odselile u Švedsku preko nas, a još osvrta možete pronaći ovdje i ovdje.

Kako redovito zaprimamo nove upite i informacije o natječajima u Skandinaviji, obratite nam se putem kontaktnog obrasca ili putem maila te ćemo Vam pružiti aktualne informacije o specijalizacijama koje se traže u Europi. Kandidati s kojima smo u aktivnom kontaktu prvi zaprimaju informacije o novim natječajima te samim time imaju dovoljno vremena organizirati sve što je potrebno kako bi konkurirali za željene pozicije.

lijecnici specijalisti

Informacije o procesu prijave:

Bitno je naglasiti da je svaka prijava na natječaj informativnog oblika, odnosno prijava ne znači da ćete i dobiti posao. Kandidati također imaju organiziranu posjetu bolnici i gradu u periodu od 3 do 4 dana tijekom kojih upoznaju potencijalne buduće kolege, grad i okolinu. Jednom kad se odlučite da je to prava ponuda za Vas i Vašu obitelj, započinjete plaćeni tečaj jezika tijekom kojeg Vas bolnica stipendira i tijekom kojeg mi pronalazimo apartman po vašim željama, organiziramo selidbu privatnih stvari i namještaja, pronalazimo vrtiće i škole, posao za supružnika i sve ostalo što je potrebno u procesu, kao i asistenciju tijekom procesa ishođenja licence koju bolnica također plaća za specijalista.

Cijeli proces odlaska i zapošljavanja u Švedskoj organiziran je tako da imate podršku i upute na svakom koraku, a poslodavci ujedno plaćaju sve nužne troškove tijekom procesa. U kontakt s nama ćete najbrže stupiti putem narednog obrasca ili putem maila info@incor.hr gdje stojimo na raspolaganju za sve moguće upite o odlasku liječnika i medicinskog osoblja u Švedsku.

Kontaktirajte nas: