Novi natječaji u Švedskoj tijekom listopada 2020. godine

21. listopada 2020.

Za listopad 2020. godine Šveđani su nam priredili nekoliko natječaja u kojima se traže liječnici specijalisti (kao i liječnici pri kraju specijalizacija) te medicinske sestre i tehničari. Uz ove natječaje također redovito zaprimamo i nove upite tako da uvijek postoji mogućnost da će se otvoriti pozicija koja bi odgovarala upravo Vama. U trenutno otvorenim natječajima ističemo one u kojima se traže:

  • Specijalisti gerijatrije
  • Specijalisti dječje i adolescentne psihijatrije
  • Specijalisti patologije
  • 3 Medicinske sestre/tehničara

Informacije o procesu prijave:

Bitno je naglasiti da je svaka prijava na natječaj informativnog oblika, odnosno prijava ne znači da ćete i dobiti posao. Kandidati također imaju organiziranu posjetu bolnici i gradu u periodu od 3 do 4 dana tijekom kojih upoznaju potencijalne buduće kolege, grad i okolinu. Jednom kad se odlučite da je to prava ponuda za Vas i Vašu obitelj, počinje period učenja jezika tijekom kojeg Vas bolnica stipendira i tijekom kojeg mi pronalazimo apartman po vašim željama, organiziramo selidbu privatnih stvari i namještaja, pronalazimo vrtiće i škole, posao za supružnika i sve ostalo što je potrebno u procesu, a pomoć smo Vam i tijekom procesa ishođenja licence koju bolnica također plaća za specijalista.

Cijeli proces odlaska i zapošljavanja u Švedskoj organiziran je tako da imate podršku i upute na svakom koraku, a poslodavci ujedno plaćaju sve nužne troškove tijekom procesa. Za dodatne upite stojimo na raspolaganju te sve zainteresirane kandidate pozivamo da nam se obrate putem kontaktnog obrasca ili mailom na info@incor.hr te ćemo Vam rado pružiti informacije.

Kontaktirajte nas: