Zapošljavanje liječnika u Švedskoj u prosincu 2020.

30. studenoga 2020.

Za kraj godine pristižu nam novi natječaji za liječnike specijaliste u Švedskoj, na kojima također konkuriraju i specijalizanti koji su na zadnjim godinama specijalizacije. Među traženim specijalizacijama u zadnjem mjesecu 2020. godine nalaze se:

  • Ginekologija
  • Pulmologija
  • Neurologija
  • Obiteljska medicina
  • Psihijatrija

Uz navedene specijalizacije redovito zaprimamo upite bolnica i za ostale pa preporučujemo da nam se obratite za dodatne informacije o Vašoj specijalizaciji. Ako pak želite saznati što možete očekivati u Švedskoj, ali i u cijelom procesu odlaska, pročitajte osvrte naših dviju kandidatkinja koje su odselile u Švedsku na ovoj poveznici, a dodatne osvrte možete pronaći ovdje i ovdje.

pozicije u Švedskoj

Informacije o procesu prijave:

Bitno je naglasiti da je svaka prijava na natječaj informativnog oblika, odnosno prijava ne znači da ćete i dobiti posao. Kandidati također imaju organiziranu posjetu bolnici i gradu u periodu od 3 do 4 dana tijekom kojih upoznaju potencijalne buduće kolege, grad i okolinu. Jednom kad se odlučite da je to prava ponuda za Vas i Vašu obitelj, započinjete plaćeni tečaj jezika tijekom kojeg Vas bolnica stipendira i tijekom kojeg mi pronalazimo apartman po vašim željama, organiziramo selidbu privatnih stvari i namještaja, pronalazimo vrtiće i škole, posao za supružnika i sve ostalo što je potrebno u procesu, kao i asistenciju tijekom procesa ishođenja licence koju bolnica također plaća za specijalista.

Cijeli proces odlaska i zapošljavanja u Švedskoj organiziran je tako da imate podršku i upute na svakom koraku, a poslodavci ujedno plaćaju sve nužne troškove tijekom procesa. U kontakt s nama ćete najbrže stupiti putem narednog obrasca ili putem maila info@incor.hr gdje stojimo na raspolaganju za sve moguće upite o odlasku liječnika i medicinskog osoblja u Švedsku.

 

 

Kontaktirajte nas: