Travanjske i svibanjske pozicije za zdravstvene djelatnike u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj

19. travnja 2023.

swiss jobs

Promjenjivi travanj donio je nove otvorene pozicije za zdravstvene djelatnike u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Natječaji su otvoreni tijekom travnja i svibnja, a obavezan preduvjet je znanje njemačkog jezika.

Austrijske bolnice najveću potrebu imaju za liječnicima specijalistima interne medicine, pulmologije, radiologije, pedijatrije i gastroenterologije. Austrija nudi izvrsne ponude liječnicima bez specijalizacije koji imaju C1 certifikat iz njemačkog jezika i zainteresirani su za specijalizaciju u Austriji.

Njemačka također traži liječnike sa i bez specijalizacije koji znaju njemački na razini B2 i željeli bi svoju karijeru nastaviti graditi u Njemačkoj. Natječaji su otvoreni za specijaliste ginekologije, anestezije, pedijatrije, interne medicine, radiologije, traumatologije, hitne medicine, psihijatrije, reumatologije, pulmologije, kardiologije, neurologije i nefrologije.

Švicarska pak ima samo jedan jednostavan preduvjet – poznavanje njemačkog jezika na razini B2. U ovoj zemlji raspisani su natječaji za sve zdravstvene djelatnike pa je prava prilika za prijaviti se i nastaviti karijeru u jednom od najnaprednijih zdravstvenih sustava.

swiss jobs1

Zemlje njemačkog govornog područja među najčešće su biranim destinacijama brojnih Hrvata zbog relativno male udaljenosti od obitelji i prijatelja, dobrog standarda i kvalitete života. Uvjeti rada bolji su nego u domaćem zdravstvenom sistemu, iako ne savršeni. Plaće liječnika osiguravaju dobar standard života, prilike za napredak su brojne, a dostupne su razne edukacije i seminari. Dodatno, napredna dijagnostička oprema i alati olakšavaju svakodnevni posao i omogućavaju kvalitetniju brigu za pacijenta.

Austrija, Njemačka i Švicarska nude bogate mogućnosti za slobodno vrijeme. Bez obzira jeste li zaljubljenik u kulturu, povijest ili gurmansku hranu – ova regija ima sve. Bogata povijest i kultura osigurale su mogućnosti za posjete prekrasnim izložbama u muzejima, očuvanim starim dvorcima ili nekim drugim vremenima kroz književnost, a osim lokalnih, tu su i izvrsni gurmanski specijaliteti različitih kuhinja.

Prijavite se, budućnost se gradi prema naprijed.

Saznajte više o iskustvima drugih kandidata u osvrtima.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@incor.hr ili niže navedenog kontakt obrasca. 

Kontaktirajte nas: