Vrhunske prilike za 2 anesteziologa u Švedskoj

20. svibnja 2021.

Nakon dugo vremena dobili smo novi natječaj za specijaliste anesteziologije u Švedskoj pri čemu je bolnica u zapadnoj švedskoj regiji Västra Götaland u potrazi za čak dvoje anesteziologa kojima se nude sjajni radni uvjeti uz brojne opcije za daljnje napredovanje. Kandidate prije selidbe čeka tečaj švedskog koji bolnica plaća za cijelu obitelj kao i što su plaćeni i svi troškovi putovanja i nužnih troškova u vašem dolasku u Švedsku.

Bolnica je smještena u zapadnoj švedskoj te skrbi za oko 350.000 stanovnika u županiji. Klinika se sastoji od intenzivnih i operacijskih odjela, jedinice za bol i dvije endoskopske jedinice te su pozicije dostupne za 2 specijalista opće anesteziologije koji su obrazovanje i iskustvo stekli u EU.

Sam grad u kojem se nalazi bolnica udaljen je manje od pola sata druge najveće zračne luke u Švedskoj te ukupno manje od 50 minuta vožnje od drugog najvećeg grada u Švedskoj – Göteborga. Samim time ovo je idealna prilika svima onima koje interesira život u srednje velikom gradu (nešto više od 110.000 stanovnika), a ujedno žele blizinu metropolitanskog područja i zračne luke koja ima direktne i jeftine letove do Zagreba i Zadra.

Ako je Švedska jedna od opcija u kojoj želite nastaviti karijeru i život, javite se na naše kontakte te ćemo rado porazgovarati o najboljoj opciji za vas.

Što sve mogu očekivati kad se prijavljujem na poziciju u Švedskoj?

Našim kandidatima pružamo podršku tijekom cijelog procesa odlaska, pomažemo u pronalasku radnog mjesta za supružnika, odgojno-obrazovnih ustanova za najmlađe članove obitelji, apartmana i svega što je potrebno prilikom odlaska. Kandidati koji prihvate ponudu bolnice i sklope ugovor imaju plaćen tečaj jezika za cijelu obitelj do B2 razine te im bolnica plaća sve naknade u procesu odlaska (troškovi relokacije privatnih stvari, avionske karte, ishođenja licence) što uvelike olakšava proces odlaska. Sami kandidati prolaze organiziran program dodatnog usavršavanja jezika i upoznavanja sa švedskim zdravstvenim sustavom što nastupa nakon vaše selidbe u Švedsku.

Kontaktirajte nas: