Želite li biti dio budućnosti stomatologije?

07. studenoga 2019.

U Danskoj je stomatologija odavno prestala biti stomatologija kakvu mi poznajemo. Modernizacija stomatologije u Danskoj je u punom jeku zadnjih godina i sve je više poslovnih prilika za sve koji žele postati dio te moderne stomatologije. Trenutno imamo otvorena brojna radna mjesta za stomatologe kojima se nudi radno mjesto kako u privatnim poliklinikama tako i mogućnost vođenja vlastitih ordinacija. Ovo je idealan scenarij za sve koji žele kvalitetnu ravnotežu između posla i života uz vrhunske uvjete rada i svakodnevnu podršku.

Klinike su dio manjih urbanih područja koja su orijentirana na prijateljsku atmosferu, imaju stalnu bazu pacijenata i postojeću infrastrukturu iskusnih stomatologa i ostalih radnika.

Vaša temeljna uloga bit će briga o pacijentima, dok pozicije koje obuhvaćaju i ulogu voditelja klinike također od Vas traže da motivirate zaposlenike, donosite važne odluke i pokažete vještinu vođenja te brinete o administraciji i komunikaciji s nadležnim tijelima.

Kandidat koji zadovoljava tražene uvjete može očekivati:

  • Odličnu mjesečnu naknadu
  • Prosjek od 40 radnih sati tjedno u smjenama orijentiranim na dobrobit radnika
  • 5 tjedana plaćenog godišnjeg odmora godišnje
  • Izvrsnu priliku za osnivanjem vlastite ordinacije, svakodnevnim radom gdje ste sam svoj šef i radite po svojim uvjetima
  • Organiziranu besplatnu posjetu gradu i bolnici za kandidata i obitelj kako bi se upoznali s mjestom prije donošenja konačne odluke
  • Tečaj jezika u Budimpešti za Vas i Vašu obitelj koji financira poslodavac uz mjesečnu stipendiju za kandidata (osiguran smještaj i obroci te škole i vrtići za djecu)
  • Našu pomoć u pronalasku stana/kuće, vrtića, škola i preostalim važnim koracima koji vode Vašem preseljenju u Dansku

Natječaj je otvoren do 20. studenoga 2019. godine, s naglaskom da je CV potrebno poslati barem nekoliko dana ranije kako bi se na vrijeme organizirali oko prikupljanja referenci, pisanja motivacijskog pisma i sličnog. Prijava na natječaj je informativna i odlična je prilika da iz prve ruke od danskih poslodavaca saznate koji su uvjeti zaposlenja i koje su mogućnosti za Vaše zaposlenje.

Obratite nam se na naše mailove ili putem kontaktnog obrasca te ćemo Vam vrlo rado poslati CV obrazac za Dansku i uputiti Vas u daljnji tijek razgovora 🙂

Kontaktirajte nas: